lietuviu Shqipe in English in English in English in English العربية Български Ngôn ngữ Catalan हिन्दी Nederlands Ελληνικά Dansk Eesti Ισραηλινή γλώσσα Bahasa Indonesia Espanol Italiano 中文 韩国 韩国 Latviesu Venezuela
     
Malti Deutsch Osterreich Polski Portugues Brasil Русский Roman Српски Slovensky Slovenski 泰国 Turkce Magyar Українська Filipino Suomi Argentina Francais Hrvatski Cestina Svenska 日本

Prima apariţie a Maicii Domnului în Seredne Apocalipsa lui Ioan Teologul:

12 capitolul, 1 versetul:
"Şi un mare semn a apărut în cer:. o femeie înveşmântată cu soarele şi luna sub picioarele ei şi pe cap o coroană de douăsprezece stele"
21 capitolul, 2 versetul:
"Şi eu am văzut cetatea sfântă, noul Ierusalim, coborând din cer de la Dumnezeu, pregătită ca o mireasă împodobită pentru bărbatul ei."
21 capitolul, 27 versetul:
"Şi nu-l introduceţi nimic nu este clar şi nu scârbă un angajat şi nu adevărul, dar numai cele scrise în viaţă a Mielului "
Crucea Patriarhala Apocalipsa Serednyanske:
Maica lui Dumnezeu a zis:" Asta drum singuratic la mântuirea într-o veşnicie fericită, şi nu există nici o altă cale va: accepta . acest adevar sacru Grăbeşte-te tot muntele sfânt, pentru a părăsit pic de timp: clare lacrimi de regret sufletului tău sincer şi pocăinţă; pus deoparte gândurile lor mândru, descarca inima ta, nu merg în păcatele gravide Humble Adevărului, pus pe haina Fecioarei Imaculate Maria şi conceput . Bucură-te şi bucurăm în Domnul Noi trebuie să accepte adevărul lui Dumnezeu, botezul cruce, Pentru cruce - suferinta, drumul singuratic de viaţă Crucea - victoria asupra răului, asupra păcatului şi asupra diavolului Crucea - şi puterea atotputernică a lui Dumnezeu, şi el a biruit pe cel rau din lume . "
Serednyanska muntele sfânt - centrul de mântuire pentru toată omenirea
Prima apariţie a Maicii Domnului în Seredne

Acasă  | Seredne De ce? | Ce Seredne? | Apocalipsa Serednye  | Informaţii de contact  |


Profeţie a realizat a doua venire a lui Isus Hristos în Seredne


Catehismul adevărul


Semnul Sfintei Cruci


Rugăciune

Prima apariţie a Maicii Domnului în Seredne

Fecioara Maria a apărut pentru prima dată o simplă mireasa. A fost la Liturghie în preot greco-catolic - 20.12.1954. Şi intenţia de a face persoana pe toate nevoile Bisericii Catolice şi se ruga Rozariul. În timpul dedicarea rozariu ea s-au pierdut şi au văzut nici preotul, nici persoane prezente, şi am văzut că luminile Serednye deal din lume, şi au arătat muntele lui Dumnezeu. Fecioara Maria a fost îmbrăcat într-o rochie albă, centura albastră legat, şi pe capul lui a fost o coroana de 12 stele care sclipesc pe lume, cu mâinile plină de har, că zgomotul produs de avioane de navigat în primăvara lângă care ea a stat.

Nu numai cu mâinile ei au navigat har, dar toată fiinţa ei. În jurul ei, la toate fileu ploaie care se încadrează ca harul lui Dumnezeu. Maica lui Dumnezeu a fost şef, şi picioarele lui erau ca Albă ca Zăpada. Maica lui Dumnezeu sa uitat la această persoană şi o voce foarte trist a spus de trei ori: "Fiica! Fiica! Fiica! Uita-te la cum am vă rugăm şi să nu aibă cineva să le distribuie pentru fiii mei şi fiicele sunt pornite departe de mine. Şi în acest an este o aniversare, aceasta este de vacanţă meu şi aş dori să fac amnistie pentru păcătoşi săraci. Prin urmare, în acest loc am sejurului lor si Eu va voi da har, prin această sursă de apă şi că fluxurile de aici, pentru că aici am văzut întreaga lume de păcătoşi. Cine va veni la acest loc sacru, bea aceasta apa cu credinţă, speranţă şi iubire se va schimba viaţa ta şi va face ispăşire pentru păcatele lor, atunci ar fi cel mai negru din păcatele ca răşină şi roşie ca sângele, majoritatea s-ar fi păcatele ca frunzele pe un copac sau mare de nisip, voi ierta tot sufletul tău şi un corp şi de sănătate şi acest lucru nu va pieri atunci când vine moartea, iar moartea este aproape, ca şi în zilele lui Noe.

Maica Domnului a spus să meargă în preot programate Dubovytsya de la sat la sărbătoarea noastra sursa sfinţit Lady şi că sursa este curat şi locul unde Maica lui Dumnezeu a fost de a pune o statuie a Maicii Domnului ca un semn pentru oameni de a lăsa oamenii să ştie unde Fecioara Maria a fost . Maica Domnului a spus pentru a ascunde totul în secret, nici măcar preotul să vorbesc despre asta, aceasta este Maica Domnului a cerut. Viziunea a dispărut, şi o altă persoană nu a ştiut ce se întâmplă cu ei, lacrimi abundente au inundat fata ei. se părea că toate uite la ea că ea este pe foc din cauza unui incendiu de dragoste umplut inima ei, că a crescut în piept şi coaste abia rupt. Maica Domnului a zis să-l ascundă în secret. După Liturghie şi persoana a venit la preotul şi a spus că Maica Domnului a cerut ca sărbătoarea Fecioarei Maria binecuvânteze sursă. Preotul crezut că acest lucru aniversare şi mama a spus: "ma gandesc si spune" persoana sa dus la locul unde Maica Domnului a apărut., Deşi locul nu este cunoscut şi nu a existat niciodată, îngenuncheat şi a sărutat locul unde Maica Domnului a devenit un picior şi trebuie să se roage rozariul Bisericii Catolice pentru preoţi, călugări şi de orientare singura biserica.

Când ea se ruga, sursa este foarte zgomotos şi-a dat seama că nu o sursă normală, dar o urgenta, acesta este de şapte daruri ale Duhului Sfânt şi nouă roadele Duhului Sfant. După cum batea vantul, picături de apă care intră pe ea, cum perle, nisip şi a căzut ca si aurul. Şi în care persoana a rugat Maica lui Dumnezeu a fost vreme bună şi un preot consacrat această sursă. 22 decembrie 1954 în sărbătoarea Fecioarei de la Neprihănita Zămislire şi persoana sa dus la preot şi a cerut din nou consacrăm această sursă. Preotul a răspuns: "Eu voi merge după Liturghie;. Am pregătit o carte pentru consacrarea sursă. În timpul dăruire a fost de 16 persoane în calitate de martori la o garda de onoare. Wave a fost misterioasă. Sky a fuzionat cu Pamantul. Tot muntele lumini, ca şi cum acoperite cu zapada, iar zapada la momentul nu a fost. Preot al lui Hristos Regele, pe care Maica lui Dumnezeu a ales o ştiinţă solemnă. Fiecare cuvânt a pătruns sufletul ca un ac şi se ridică la înălţimi cereşti. Participanţii au fost preluate şi nu ştiu dacă acestea sunt în cer sau pe pământ. Însuşi Duhul Sfânt a vorbit prin buzele preotului. Duhul Sfant ca un porumbel care zboară peste capetele cioc refuzat. Apar îngeri mulţi şi cântând cu voce tare. Duhul Sfânt a binecuvântat acest loc, deoarece Regina Cerul şi pământul vor fi aici să staţi şi să dea binecuvântarea lui.

Şi doi oameni care s-au să nu piardă locul, deşi era bine cunoscut, deoarece o astfel de ceaţă groasă a acoperit muntele sfânt, care nu a fost văzut nimic, deşi strălucit lumanari multe pe munte sfânt. Şi că Dumnezeu a făcut să nu puterea de a rani inamicii cu oraşul aproape Voinyliv. Acest aspect a Maicii Domnului - aspect complet din Lourdes şi Fatima, are semnificaţia cea mai epocal. Maica lui Dumnezeu a fost renumit mii de vindecări a sufletului şi corpului. Vicar al lui Hristos, Sfinte Părinte Papa Pius XII-a confirmat acest aspect în 1957, astfel cum a Radio Vatican a oferit în diferite limbi. Şi nu numai a confirmat în 1951, pentru a fi în comuniune cu Duhul Sfânt din inspiraţia lui Dumnezeu, a auzit cuvintele rostite de el: "Cristos Rege din Galiţia (Ucraina) pune Exarh al Bisericii Greco-Catolice." Având în vedere că el nu ştia nimeni în cauză, presat apoi Duhul Sfânt pentru a arăta această persoană. Audienţa a fost vizual Papa la binecuvântat, el a adoptat şi a dat Exarh Exarhatul Ucraina, toate înregistrate în documentul papale. La începutul anului 1954 stare de rău, Papa Pius al XII-lea s-au adunat conclav secret de cardinali număr limitat de încredere (încă în viaţa lui) şi a avut loc o procedură solemnă guvern metropolitane în Ucraina pe canon juridică în conformitate cu planurile eterne ale providenţei lui Dumnezeu. izbucniri Potenţiali binecuvânteze Hristos Regele, pe care Duhul Sfânt făcut Exarh al Bisericii Greco-Catolice - atât anunţate, cât Papa Pius al XII-lea, apoi înregistrate în documentul papale.

Cardinali nu cred Papa răzvrătit decizia de a muta autorităţile Bisericii în Ucraina. Cardinali crezut că Papa a făcut o greşeală, din cauza bolii, a crezut că în Ucraina nu există nimic demn de Dumnezeu şi om, a cerut Papa să anuleze decizia sa, dar Papa de la Roma şi nu ar crede. Ei au decis să distrugă Papa a alege un alt, care ar continua la putere la Roma, deoarece papa otrava 09.10.1958.Breve asigurat Papa Pius al XII-

Papa Pius al XII- Ştim că concepe perfect de Saint fi, Sfânta Fecioară Maria Maica lui Dumnezeu a venit pe pământ pentru a Ucrainei în eliberare Seredne şi distrugerea înainte de sfârşitul lumii. Ştim ce l-au adus, şi-a dat mai da şi sunt foarte mulţumit şi bun venit, ceea ce este şi ceea ce vom avea şi că avem tot şi mă dăruiesc la mâna ei. Numai întristat şi trist, că Maica Domnului nu a primit de primire corespunzătoare, care a pierdut imaginea de aici, o persoană, respect, respect şi umanitate.
Apocalipsa Seredne

Ce concediu pentru Seredne munte ?


În 1955, în timpul recoltării, acea persoană ar fi obstacole mari. Dar tras Seredne merge la munte sfânt. Şi a plecat. Au fost câteva persoane. Impreuna s-au rugat o rugăciune în cinstea Maicii Rozariului şi la Neprihănita Zămislire a Maicii Domnului pentru intenţiile pe care Maica Domnului se vrea. Această persoană a fost cu cei de la sursă. Iar unii au tras-o dorinţă supranaturale pentru a merge în peşteră. Şi ea sa dus
. Foarte îngenuncheat şi sa rugat şi a cerut lui Isus şi Maria, a fost pentru a explica sensul de munte, acest munte sau să ne aducă bine, şi că prin ea se va realiza
? Bo ştie la început, dar nu ştie care se va încheia. În cazul în care persoana a cerut, el a auzit glasul sau Duhul Sfânt, sau Maica lui Dumnezeu: "Roma va fi distrus, Papa va fi asasinat. Şi în acest munte înălţat la Roma. Credinţa sa răspândit în întreaga lume catolică. "
Eu va actualiza oameni. Duhul Adevărului trebuie sa urce peste tot răul. Şi în acest munte se vor aduna oameni din întreaga lume. Oricare ar fi fost ei sunt păcătoşi, indiferent ca erau negri smoală, şi roşie ca sângele, indiferent de păcătoşi, dacă se duc pe muntele acesta, nu doar corpul, ci şi sufletul, gândurile, du-te cu credinţă, speranţă, cu speranţă, cu o inimă umilă, şi ei vor iubi şi vor fi atât de mare încât ard păcatele lor şi să accepte cu bucurie ispăşire pentru păcatele lor, astfel cum restaurata in suflet, acestea vor avea acces la iertarea de păcate şi mare milă a lui Dumnezeu. La durere Seredne clar atunci când oamenii se adună şi se unesc, apoi vine pacea lui Dumnezeu şi dragoste, şi să fie de o singură inimă, un cuvânt, şi să vină un singur păstor şi o turmă:
"Numai următoarele încredere de distrugere, care va nave aflate în una a lui Hristos de pe partea dreapta a Sf. Petru, atunci când într-adevăr şi credinţa lui Hristos."
Această persoană gandit foarte greu şi-l doare cel mai de distrugere de la Roma şi asasinarea Papei, deoarece nu este clar. I-am cerut Duhului Sfânt, Duhul Sfânt este explicat. Apoi a auzit vocea lui Iisus Hristos, în cazul în care cu mare durere a spus:
"Nu am nimic venit pe acest pământ şi a luat trup omenesc şi a suferit şi a murit şi a vărsat sânge. Pentru următorul meu m-a părăsit. Călca adevărul meu şi să se răsucească legea Mea. Fell credinţa mea, venind de preoţi care a ascultat la Roma, a recunoscut Cristos şi darurile Duhului Sfânt a atras de la bine de ape vii, şi le-au trădat pe Dumnezeu şi poporul Său scos lămpile lor pe Dumnezeu nyvah înaintea lui Dumnezeu. Şi situată la spiritul spurcat intestinele lor. Şi un defileu lor fii şi fiice şi un turma lui Hristos, şi distrugerea, prin urmare, sunt destinate de la Roma, pentru că ei calca in picioare credinţa şi neprihănirea lui Dumnezeu, şi-l omoare pe Papa spiritual, spun cuvinte rele, râd de el. "

Seredne Ucraina -