Shfaqja e parë e Nënë e Perëndisë në Seredne Zbulesa e Gjonit Theologut:

12 kapitulli, 1 vargu:
"Dhe një shenjë e madhe u shfaq në qiell:. një grua të veshur me diellin dhe hënën nën këmbët e saj dhe mbi kokën e saj një kurorë me dymbëdhjetë yje"
21 kapitulli, 2 vargu: :
"Dhe unë Gjoni, pashë qytetin e shenjtë, Jeruzalemin e ri, duke zbritur nga qielli, nga Perëndia, gati si nuse e stolisur për burrin e saj."
21 kapitulli, 27 vargu:
"Dhe mos e jep atë asgjë nuk është e qartë dhe askush nuk e neveritshme të kryera dhe jo të vërtetën, por vetëm ato të shkruara në jetën e Qengjit. "
Patriarkal kryq Zbulesa Serednyanske:
Nëna e Perëndisë tha:" Kjo rrugë vetmuar për shpëtim në një përjetësi të lumtur, dhe nuk ka asnjë mënyrë tjetër nuk do të: të marrë këtë Shën . Vërtetë Hurry up gjithë malin e shenjtë, për të lënë pak kohë: të qartë lotët e keqardhje shpirtin tuaj të sinqertë dhe pendim, lë mënjanë mendimet e tyre krenare, zbraz zemrën tuaj, nuk do të ecë në mëkatet e Humble Vërtetës shtatzënë, vihet në mantelin e Virgjëreshës Mari Papėrlyer dhe konceptuar dhe Gëzohuni . Gëzohuni në Zotin Ne duhet të pranojmë të vërtetën e Perëndisë, kryq, pagëzimi Për kryq -.. vuajtje, rruga e vetmuar e jetës së Kryqit - fitore mbi të keqen, mbi mëkatin dhe mbi djallin Kryqit -. dhe fuqia i plotfuqishëm e Perëndisë, dhe ai të kapërcyer të keqen e botës ".
Festat Serednyanska mal - Qendra për shpëtimin e të gjithë njerëzimit
Shfaqja e parë e Nënë e Perëndisë në Seredne

Shtëpi  | Seredne Pse? | Çfarë Seredne? | Zbulesa Serednye  | Informacion Kontakti  |


Profeci e realizuar ardhjen e dytë të Jezu Krishtit në Seredne


Libër me pyetje të së vërtetës


Kryqi i Shenjtë Regjistrohu


Lutje

Shfaqja e parë e Nënë e Perëndisë në Seredne

Nëna e Perëndisë u shfaq për herë të parë një Nusja e thjeshtë. Ajo ishte në liturgji në prifti grek-katolik - 20 dhjetor 1954. Dhe qëllim personit të bëjnë të gjitha nevojat e kishës katolike dhe lut rruzaren. Gjatë përkushtimin e rruzare saj ajo u humbur dhe e kishte parë as prifti dhe as njerëzit e pranishëm, dhe pa Malin Serednye se bota zayasnila, dhe kanë zbuluar malin e Perëndisë. Virgjëresha Mari ishte i veshur me një fustan të bardhë, blu opoyasana rrip, dhe mbi kokën e tij ishte një kurorë me 12 yje që yasnily në botë, me duart plot hir, i cili Transmetuar në burimin e zhurmës splyvaly në të cilën ajo stoyala.o çdo zemër.

Jo vetëm që me duart e saj splyvaly hiri, por e gjithë krijesa SAJ. Rreth të gjitha duket të shiut Korchyk rozbryzkuvalysya Hiri i Perëndisë. Nënë e Perëndisë ishte bosi, dhe këmbët e tij ishin si Snow White. Nëna e Perëndisë shikuar atë person dhe një zë shumë të mjeruar tha tri herë: "bija! Vajza! " Bija! Watch si unë ju lutem dhe nuk kanë askënd për shpërndarjen e tyre për bijtë e mi dhe bijat e janë larguar nga mua. Dhe këtë vit është një vjetorin, ky është pushimi im dhe unë do të doja të bëjë amnisti për kriminelët e dobët. Prandaj, në këtë vend unë jam duke qëndruar dhe unë do të japë hir përmes këtij burimi dhe ujit që vyplavaye këtu, sepse këtu unë shoh gjithë bota e mëkatarëve. Kush do të vijë në këtë vend të shenjtë, pi këtë ujë me besim, shpresë dhe dashuri, të ndryshuar jetën tuaj dhe do të bëjë shlyerjen për mëkatet e tyre, atëherë do të jetë më e zezë nga mëkatet si rrëshirë dhe të kuqe si të gjakut, më duhej të mëkatit si e lë në një pemë ose det rërë, unë do të fal gjithë shpirtin tënd dhe një shëndetin dhe në trup dhe kjo nuk do të vdes kur vdekja vjen, dhe vdekja është e ngushtë, ashtu si në ditët e Noeut.

Nëna e Perëndisë tha për të shkuar në prift planifikuar Dubovytsya nga fshati në festë të Lady burimi jonë shenjtë dhe se burimi është i pastër dhe vendi ku Nënë e Perëndisë për të vënë një statujë e Zojës, si një shenjë për njerëzit për të lënë njerëzit e dinë se ku të Virgjëreshës Mari ishte . Nëna e Perëndisë tha për të fshehur çdo gjë në të fshehtën, as edhe prifti për të folur për këtë, kjo është Nënë e Perëndisë kërkuar. Vizion u zhduk, dhe se personi tjetër nuk e di se çfarë ndodh me të saj, lotët e bollshme përmbytur fytyrën e saj. Ajo duket se të gjithë e shohin pas saj se ajo është në zjarr, sepse një zjarr të dashurisë mbushur zemra e saj, se ajo është rritur në gjoks dhe pothuajse thyen brinjë. Nëna e Perëndisë tha për të fshehur atë fshehurazi. Pas Liturgjia dhe personi erdhi te prifti dhe tha se Nënë e Perëndisë kërkoi që festa e Zoja bekuar burimi. Prifti menduar këtë përvjetor dhe Nëna i tha: "Unë do të mendoj dhe të them." Personi që shkuan në vendin ku Nënë e Perëndisë u shfaq, edhe pse vendi nuk është i njohur dhe atje nuk ishte, knelt poshtë dhe puthi vendin ku Nënë e Perëndisë u bë këmbë e tij dhe mohuar rruzaren për nevojat e Kishës Katolike për priftërinjtë, murgjit dhe e tërë udhëheqësia e Kishës.

Si ajo u lut, burimi është shumë e zhurmshme dhe ajo kuptoi se nuk burim të normale, por e shumta që ajo është e shtatë dhuratat e Shpirtit Shenjt dhe nëntë frytet e Shpirtit të Shenjtë. Si era shpërtheu, pika e ujit bie në të, si perla, dhe sypavsya rërë si ari. Dhe personi u lut për Nënë Shenjtë e Perëndisë ishte moti i mirë dhe se prifti nuk pranoi të bekojë dzherelo.22 dhjetor 1954 në festa e Zoja e konceptim papërlyer dhe personi shkoi te prifti dhe e pyeti përsëri deri në burimin e shenjtë. Prifti u përgjegj: "Unë do të shkoj pas Liturgjia;. Unë kam përgatitur një libër për përkushtim e burimit. Gjatë përkushtim ishte 16 persona si dëshmitarë të varty.Hvylya nderi ishte misterioze. qielli Luchylosya me Tokën. Të gjitha yasnila malore si të mbuluar me borë dhe dëborë në atë kohë nuk ishte. Prift i Krishtit King, të cilin Nënë e Perëndisë, kishte zgjedhur një shkencë solemne. Çdo fjalë depërtuar në shpirtin e tij si një gjilpërë dhe poryvalo të vysot.Prysutni qiellit u marrë përsipër dhe nuk e di nëse ato janë në qiell apo në tokë. Fryma e Shenjtë foli nëpërmjet Tij goja e tij Svyaschenyka.Duh kruzhlyav e Shenjtë si një pëllumb në sqep kokat e hedhur poshtë. Duke dalë shumë engjëjve dhe këndoi me zë të lartë. Osinyv Fryma e Shenjtë është vendi për Mbretëresha e Qiellit dhe Tokës do të jenë këtu për të qëndruar dhe për t'u dhënë bekimin e tij.

Dhe dy njerëz që mori për të të mos humbasë vendin, edhe pse ai ishte i njohur mirë, sepse të tillë një avull i trashë i mbuluar malet e shenjta, që nuk është parë asgjë, edhe pse qirinj shumë shndriste në Shenjtë është Zoti ka fuqinë Hori.A e saj për të mos lënduar armiqtë Mesme qytet Voinyliv. Kjo pamje e Nënë e Zotit - paraqitje të plotë në Lourdes dhe Fatima, rëndësinë më të epoke-marrjes. Nëna e famë Perëndisë shkuan mijëra healings dhe shpirti i Krishtit tili.Namisnyk Atit të Shenjtë Papa Pio XII e konfirmoi këtë daljen në 1957, e cila ka dhënë Radio Vatikanit në gjuhë të ndryshme svitu.I nuk është konfirmuar vetëm sepse 1951rotsi qenë në bashkim me Shpirtin Shenjt me frymëzim i Perëndisë, ai dëgjoi fjalët thënë atij: "Krishti, Mbreti i Galicia (Ukrainë) nominuy eksark i Kishës Katolike greke." Duke pasur parasysh se ai nuk e di për pyetje të gjithë, presion atëherë Fryma e Shenjtë për të treguar këtë person. Pjesëmarrësit ishin viziyno Papa ka bekuar atë, miratoi atë dhe i dha eksark Byelorussian Ukrainë, të gjitha regjistrohen në këtë dokument papnor. Në fillim të vitit 1954 u sëmurë, Papa Pio XII u mblodhën fshehtë sekrete e kardinalët numër i kufizuar i besuar (ende në jetën e tij) dhe e mbajti një procedurë solemne të qeverisë qyteteve në Ukrainë në kanun ligjore në bazë të planeve të përjetshme të providencën e Perëndisë. shpërthime e ardhshëm beko Krishtit mbreti, të cilit Shpirti i Shenjtë bëri eksark i Kishës Katolike greke - Papa Pio XII deklaruar kështu, atëherë të regjistruara në dokumentin papnor.

Kardinalët nuk besojnë se Papa u rebelua vendim për transferimin e autoriteteve kishtare në Ukrainë. Kardinalët besonin se Papa bëri një gabim për shkak të sëmundjes së tyre, mendohet që në Ukrainë nuk ka asgjë të denjë e Perëndisë dhe njeriut, kërkoi Papa për të anulluar vendimin e saj, por Papa i Romës dhe nuk do të mendojnë. Ata vendosën për të shkatërruar të Papës për të zgjedhur një tjetër, e cila do të vazhdojë të pushtetit në Romë, sepse helm Papa 9 tetor 1958.sigurime Breve e Papa Pius XII

Ne e dimë se me fjalë të përsosur madhëruar, bekuar Virgjëreshës Maria Nëna e Perëndisë erdhi në Tokë për të Ukrainës në shpëtimin Seredne të shkatërrimit dhe në fund të botës. Ne e dimë se çfarë sjellë atë, dhe i dha më tepër jep dhe janë shumë të kënaqur dhe të mirëpritura, çfarë është dhe çfarë do të kemi dhe se ne kemi gjithçka dhe i japin vetes në dorën e saj. brengos Vetëm dhe i trishtuar, që nuk kanë marrë pritje të mirë të Zotit, i cili humbi këtu imazhin tim, personalitet, respekt, respekt dhe të njerëzimit.
Zbulesa Seredne

Çfarë Festat Seredne Gore?


Në vitin 1955, gjatë korrjes, ai person ka pengesa të mëdha. Por ajo u tërhoq Seredne shkojnë në malin e shenjtë. Dhe ajo shkoi. Ka pasur disa njerëz. Së bashku ata u lut një lutje në nder të rruzare Zoja dhe Konceptimi Papėrlyer e Zoja për qëllimet që Zoja vetë dëshiron. Ky person ishte me njerëz në burim. Dhe disa u larguan dëshira e mbinatyrshme e saj për të shkuar në shpellë. Dhe ajo shkoi.
Labai atsiklaupė ir meldėsi ir paprašė Jėzaus ir Marijos, buvo paaiškinti kalnų dalyje, šio kalno arba atnešti mums gerai, ir kad per jį bus atlikta?
Bo žino pradžioje, tačiau nežino, kuris baigsis. Kai asmuo prašė, jis išgirdo balsą, arba Šventosios Dvasios, arba Dievo Motinos: "Roma bus sunaikinti, popiežius bus nužudytas. Ir šio kalno išaukštintas Romoje. Tikėjimas išplito visame katalikų pasaulyje. "
Atnaujins žmonių. Tiesos Dvasios turi pakilti virš visų blogio. Ir šio kalno susirinks žmonių visame pasaulyje. Koks buvo jie nusidėjėliai, nesvarbu, buvo juoda kaip derva, ir raudoną kaip kraujas, nepriklausomai nuo nusidėjėlių, jei jie išeina ant šio kalno ir ne tik kūną, bet ir siela, mintis, eiti su tikėjimu, viltimi, su viltimi, su nuolankios širdies, ir jie bus meilė ir bus tokia didelė, kad dega jų nusižengimus ir priimti džiaugsmingai permaldavimą už savo nuodėmes, kaip vidrodyatsya omenyje, pavyzdžiui dopustyatsya į nuodėmių atleidimą ir didžio gailestingumo Dievo. Dėl aiškių Seredne sielvarto, kai žmonės renka ir suvienyti, tada ateina iš Dievo ir meilės taikos ir būti viena širdis, vienas žodis, ir ateiti vienas ganytojas ir viena banda:
"Tik taip pasitiki sunaikinimo, kuris bus laive vienoje iš Kristaus dešinėje pusėje Petro, kai jie į tiesos ir tikėjimo Kristaus".
Šis asmuo yra labai sunku zastanovylasya, ir ji labiausiai skauda Romos ir popiežiaus nužudymo naikinimo, nes nėra aišku. Aš paklausiau Šventoji Dvasia, Šventoji Dvasia yra paaiškinta. Tada ji išgirdo Jėzaus Kristaus balso, kur su dideliu skausmu sakė:
"Aš nieko atėjo į šią žemę ir paėmė žmogaus kūnas ir kentėjo ir mirė ir kraujo prollyav. Nes mano kito paliko mane. Mindžioti mano tiesos ir pasukti savo teisę. Krito mano tikėjimą, ateina kunigai, kurie pakluso Romos pryznavaly Kristaus ir Šventosios Dvasios dovanos patraukė iš gyvojo vandens gerai, ir jie išdavė Dievą ir savo tautą įdėti savo žibintų dėl Dievo nyvah prieš Dievą. Ir gulėti dvasia suteršė savo žarnyne. Ir suteršia savo sūnumis ir dukterimis, Kristaus kaimenės, ir todėl ketinama sunaikinti Romos, nes jie mindžioti įtikėjimo ir teisumo Dievo, ir nužudyti popiežių dvasiškai, tarkim, blogi žodžiai, juoktis jį. "

СЕРЕДНЕ -