lietuviu Shqipe in English in English in English in English العربية Български Ngôn ngữ Catalan हिन्दी Nederlands Ελληνικά Dansk Eesti Ισραηλινή γλώσσα Bahasa Indonesia Espanol Italiano 中文 韩国 韩国 Latviesu Venezuela
     
Malti Deutsch Osterreich Polski Portugues Brasil Русский Roman Српски Slovensky Slovenski 泰国 Turkce Magyar Українська Filipino Suomi Argentina Francais Hrvatski Cestina Svenska 日本

Prvega pojava Matere Božje v Seredne Razodetje Janeza teologa:

12 poglavja, 1 verz:
"In veliko znamenje na nebu:. žensko, oblečeno s soncem, in luna pod njenimi nogami in na njeni glavi pa venec dvanajstih zvezd"
21 poglavja, 2 verz:
"In sem John videl sveto mesto, novi Jeruzalem, spušča z neba od Boga, pripravljen kakor nevesta ozaljšala za svojega moža."
21 poglavja, 27 verz:
"In ne začeti nič ni jasno in nihče ni storil odvratno in ne resnice, ampak samo tiste, napisane v življenju Lamb. "
Patriarhalni križ Razodetje Serednyanske:
Matere Božje je dejal:" To je osamljeno pot do odrešitve v srečno večnost, in če ne bo drugače: sprejeti . to sveto resnico Pohitite vsi sveti gori, kajti levo malo časa: jasno, solze svoje duše iskreno obžalovanje in kesanje; pospravil svoje ponosni misli, razloži svoje srce, ne hodi v grehov noseča Humble Truth, da na obleko iz Brezmadežne Device Marije in zamišljen . Veseli in Likovati v Gospodu moramo sprejeti resnico o Bogu, križ, krst Za križ - trpljenje, osamljeni cesti življenja križ - zmago nad zlim, nad grehom in nad hudič križa - in vsemogočnim moč Boga, in on premaga zlo na svetu . "
Serednyanska sveto goro - center odrešenja za vse človeštvo
Prvega pojava Matere Božje v Seredne

Domov  | Seredne Zakaj? | Kaj Seredne? | Razodetje Serednye  | Kontakt  |


Prophecy realiziranih drugi prihod Jezusa Kristusa v Seredne


Katekizem resnice


Znak Svetega Križa


Molitev

Prvega pojava Matere Božje v Seredne

Matere božje pojavil prvič preprost nevesti. Je bil na bogoslužje v grško-katoliškega duhovnika - 20. december 1954. In oseba namen na tem vse potrebe katoliške cerkve in rožni venec moli. Med predanosti njenega rožnega venca je izgubil in je videl niti duhovnik niti prisotnih oseb in videl Serednye hriba, da luči sveta, in so pokazale goro Boga. Devica Marija je bila oblečena v belo obleko, modro pas veže in je krono na glavi z 12 zvezdami, ki svetijo na svetu, z rokami milosti polna, da hrup kot reaktivna letala pluli v pomlad v bližini, ki je stala.

Ne samo z rokami plula milosti, toda vse njeno bitje. Okrog nje sploh Siten kot dež milosti Božji. Matere božje je bil šef, in noge so bile kot Snow White. Mati božja pogledal te osebe in zelo žalosten glas povedal trikrat: "Hči! Hči! Hči! Pazi se, kot jaz prosim in ne kdorkoli jih razdelili v moji sinovi in hčere se obrnil proč od mene. In letos je obletnica, to je moj dopust in bi rad, da se amnestija za revne grešnike. Zato na tem mestu sem ostal in bom dal milost skozi ta vir in vode, ki teče tukaj, ker tukaj vidim cel svet grešnikov. Kdo bo prišel na to sveto mesto, pijte te vode, z vero, upanje in ljubezen bo spremenila vaše življenje in bo pomirenje svoje grehe, nato pa bi se večina verjetno so črne od grehov, kot so smole in rdeče kot kri, je večina imela svoje grehe, kot listje na drevesu ali morski pesek, bom odpustil vso svojo dušo in zdravje in telo in to se ne bo propadel, ko pride smrt, in smrt je blizu, kot v dneh Noah.

Božja Mati, je rekel, da gredo v rednih duhovnik Dubovytsya od vasi do praznik naše posvečeno vira Lady in ta vir je čista in kraj, kjer Matere Božje je bila dana kip Marije kot znak za ljudi, da naj ljudje vedeli, kje Devica Marija je bila . Božja Mati, je rekel, da skrijete vse, kar je v skrivnost, niti duhovnik govoriti o tem, to je Božja Mati zahteval. Vizija je izginil, in druga oseba ni vedel, kaj se dogaja z njo, obilne solze so ji zalile obraz. se je zdelo, da so vsi pogled na njo, da ona je na ogenj, ker ljubezen ogenj napolnjenih njeno srce, da je zrasla v prsih in rebra skoraj zlomil. Božja Mati, je rekel, da ga skrije v skrivnost. Po liturgiji in prišla oseba, da duhovnik in dejal, da je Božja Mati zahteval, da praznik Marije osrečiti vir. Priest mislil to obletnico in Mati je dejal: "I 'pretehtati in reči." Oseba, ki je šel na kraj, kjer Matere Božje pojavila, čeprav je kraj ni znan in nikoli ni bilo, pokleknil in poljubil kraj, kjer Matere Božje postal njegov slinavke in rožni venec molili za potrebe katoliške cerkve za duhovnike, redovnike in celotno vodstvo Cerkve.

Ko je molil, vir je zelo glasen in je ugotovila, da ni normalna vira, ampak je neobičajno, da je to sedem darov Svetega Duha in devet sadove Svetega Duha. Kot je pihal veter, kapljic vode, ki spadajo na to, kot biseri, in peska padel kot zlato. In je oseba, molil, da Sveti Matere Božje je bilo lepo vreme in duhovnik posvečen za ta vir. 22 december 1954 na praznik Marije Brezmadežne in oseba, ki je šel za duhovnika in vprašal še enkrat posveti ta vir. Duhovnik je odgovoril: "Jaz bom šel po bogoslužje;. Pripravil sem knjigo za posvetitev vira. Med vdanost je 16 oseb, kot priče vojaškimi častmi. Wave je bil skrivnosten. Sky združila z Zemljo. Cela vzpenjati luči, kot če pokrita s snegom in sneg takrat ni bilo. Priest Kristusa Kralja, ki Mati mu je Bog izbral slovesno znanosti. Vsaka beseda prodrli svojo dušo, kot iglo in odpraviti do nebeških višin. Udeleženci so bili prevzel in ni vedela, ali so v nebesih ali na zemlji. Sveti Duh sam govoril skozi usta duhovnik. Sveti Duh kot golob letijo nad glav kljun obrnjen navzdol. Pojavljajo številni angeli in pel glasno. Sveti Duh je blagoslovljena to mesto, saj bo kraljica nebes in zemlje je tukaj, da ostanejo, in navede svoje blagoslove.

In dve osebi, ki je ušel, da ne zamudite mesto, čeprav je splošno znano, saj tako gosta meglica, ki sveti gori, da je ni videl ničesar, čeprav so mnogi sveče sijala v Sveti gori. In da Bog, ki ji moči, da ne poškoduje sovražnike z blizu mesta Voinyliv. Ta videz Matere Božje - popolna videz v Lurd in Fatima, je najbolj Zelo pomemben pomen. Mati božja slovesa odšel na tisoče ozdravljenja za dušo in telo. Kristusov namestnik, sveti oče papež Pij XII potrdil ta videz leta 1957, ki je zagotovil vatikanski radio v različnih jezikih. In ne samo potrdila, v letu 1951 kot v uniji s Svetim Duhom navdiha Božje, je slišal besede, govoril z njim: "Kristus Kralj Galicije (Ukrajina) dal Egzarh grškega katoliške cerkve." Glede na to, da on ni vedel o tem vprašanju kdo, potem pritisniti Svetega Duha pokazati tej osebi. Občinstvo je bilo vidno papež ga blagoslovil, ga je posvojila in dal Egzarh Ravenskom egzarhatu Ukrajino, vse zabeležene v papeževi dokumentu. V začetku leta 1954 bruhanje, papež Pij XII zbrala skrivnost Zasedanje kardinalov omejenega števila zaupate (še v svojem življenju), in imel slovesno postopek metropolitansko vlada v Ukrajini o pravnih kanon v skladu z večno načrte Providence Boga. Morebitni izbruhi blagoslovil Kristusa Kralja, ki je Sveti Duh Egzarh grškega katoliške cerkve - tako napovedal papež Pij XII, se nato prikaže v papeževi dokumentu.

Kardinali niso verjeli papež uprli odločitev o prenosu cerkvenimi oblastmi v Ukrajini. Kardinali menili, da je papež naredil napako, ker so bolezni, mislil, da v Ukrajini ni nič vreden Boga in človeka, zahteval papež, da prekliče svojo odločitev, vendar pa je papež v Rimu in ne bi si mislil. Odločili so se, da se uniči papeža izbrati drugo, ki bi se nadaljevalo na oblast v Rimu, saj je papež strup 9. oktober 1958.Breve zagotovil papež Pij XII

papež Pij XII Vemo, da Brezmadežno zamisliti Saint Device Marije Matere Božje je prišel na Zemljo v Ukrajino Seredne pobegniti pred uničenje in konec sveta. Vemo, kaj ga je prinesel, in dal bolj dajejo in so zelo zadovoljni in pozdravljamo, kaj je in kaj bomo imeli in da imamo vse, kar je in jaz dal na roko. Samo žalostjo in žalostno, da Mati Bog ne prejme ustreznega sprejem, ki je izgubil svojo podobo tukaj, osebe, spoštovanje, spoštovanje in humanost.
Razodetje Seredne

Kaj počitnice Seredne gore?


Leta 1955, v času žetve, da je oseba imela velike ovire. Ampak to potegne Seredne pojdite na sveto goro. In je šla. Bilo je nekaj ljudi. Skupaj sta molila molitev v čast Marije rožnega venca in brezmadežno spočetje Marije za namene, ki Naše Gospe sama želi. Ta oseba je bila z ljudmi pri viru. In nekaj nadnaravnega željo potegnil ji, da gredo v jamo. In je šla.
Zelo pokleknil in molil in prosil Jezusa in Marije, je bilo za razlago pomena gore, tej gori ali bi nas dobro, in da bo treba opraviti s tem?
Bo ve, na začetku, vendar pa ne ve, ki bo konec. Ko oseba zahteva, je slišal glas ali Svetega Duha, ali Matere božje: "Rim bo uničen, bo papež biti umorjen. In v tem gorskem vzvišeno Rimu. Faith se je razširila po vsem svetu katoliške.
" Bom posodobiti ljudi. Duh resnice je, da plezati čez vse zlo. In v tej gori zbrala ljudi po vsem svetu. Karkoli je bilo, da so grešniki, ne glede na to so bile črne kot smola, in rdeče kot kri, ne glede na grešnike, če gredo na tej gori, ne samo telo, ampak tudi duha, misli, pojdi z vero, upanje, z upanjem, s skromno srce, in bodo ljubezen in bo tako velika, da gorijo svoje prestopke in sprejeti radostno spravo za svoje grehe, kot je obnovljena v duši, bodo ti imeli dostop do odpuščanje grehov in veliko milost Boga. Na žalost Seredne jasno, ko se ljudje zberejo in združijo, nato pa pride Božji mir in ljubezen, in se eno srce, eno besedo, in prišel en pastir in ena čreda:
"Samo po zaupanje uničenja, ki bo ladja v eni od Kristusa na desni strani svetega Petra, ko so v resnici in veri v Kristusa."
Ta oseba misli zelo težko in boli večino uničenje Rima in umor papežev, ker ni jasno. Prosil sem Svetega Duha, je pojasnil, Sveti Duh. Potem je slišal glas Jezusa Kristusa, kjer z veliko bolečino je dejal:
"Jaz nimam nič prišel na tej zemlji in vzel človeško meso in je utrpela, in je umrl in shed krvi. Za moj naslednji me je zapustil. Zgaziti moja resnica in twist moje prava. Fell moja vera, ki prihajajo duhovniki, ki ubogal Rima, priznava Kristusa in darove Svetega Duha potegnil iz vodnjaka življenja voda, in ki so jih izdali Boga in njegove ljudje dajo svoje svetilke na Boga nyvah pred Bogom. In leži duh oskrunila njihovo črevesje. In skrunijo svoje sinove in hčere in jato Kristusa, in zato namenjeni uničenju Rima, ker so poteptali vero in pravičnost Boga, in ubiti papeža duhovno, recimo grde besede, smejali njemu. "

Seredne Ukrajina -