lietuviu Shqipe in English in English in English in English العربية Български Ngôn ngữ Catalan हिन्दी Nederlands Ελληνικά Dansk Eesti Ισραηλινή γλώσσα Bahasa Indonesia Espanol Italiano 中文 韩国 韩国 Latviesu Venezuela
     
Malti Deutsch Osterreich Polski Portugues Brasil Русский Roman Српски Slovensky Slovenski 泰国 Turkce Magyar Українська Filipino Suomi Argentina Francais Hrvatski Cestina Svenska 日本

Az első megjelenése Isten Anyja a Seredne Jelenések János Teológus:

12 fejezet, 1 vers:
"És nagy jel tűnt az égben: egy nő öltözete a nap és a hold lábai alatt, és fején tizenkét csillagból korona."
21 fejezet, 2 vers:
"És én János látám a szent várost, az új Jeruzsálemet, csökkenő a mennyből az Istentől, felkészítve, mint egy menyasszony férje számára felékesített."
21 fejezet, 27 vers:
"És ne adja meg semmi nem egyértelmű, és nem egy elkötelezett utálatos, és nem az igazságot, de csak azok írt az élet a Bárány. "
Kettős kereszt Jel Serednyanske:
Isten Anyja azt mondta:" Ez a magányos út az üdvösséghez a boldog örökkévalóság, és nincs más út is: elfogadja ezt a szent igazságot. Siess a szent hegyre, mert kevés időt hagyott: egyértelmű a könnyeket a lelked őszinte sajnálattal és a bűnbánat, eltette a büszke gondolat, eltávolítani a szíve, ne járjatok a bűneit terhes Szerény igazság, vegye fel a köpenyt a Szeplőtelen Szűz Mária és fogant Örüljetek és ujjong az Úrban. El kell fogadnunk az Isten igazságát, a kereszt, a keresztség. A kereszt - szenvedés, a magányos út az élet. A kereszt - legyőzték a gonosz, a bűn feletti és több mint az ördög. kereszt - és a mindenható Isten hatalmát, és ő leküzdeni a gonosz a világ . "
Serednyanska szent hegy - központja a megváltás az egész emberiség számára
Az első megjelenése Isten Anyja a Seredne

Otthon  | Seredne Miért? | Milyen Seredne? | Jelenések Serednye  | Kapcsolattartási információk  |


Próféciája megvalósult Jézus második eljövetele Krisztus Seredne


Katekizmusa az igazság


Jele a Szent Kereszt


Ima

Az első megjelenése Isten Anyja a Seredne

Isten Anyja jelent meg először egy egyszerű Bride. Ez volt a liturgia a görög-katolikus pap - december 20., 1954. És az a személy, szándékavmittenni minden igényeit a katolikus egyház és a rózsafüzért imádkozni. Során a ráfordított ő Rózsafüzér ő eltévedt, és látta sem a pap, sem az ott tartózkodó személyek, és láttam, hogy fények Serednye hegy a világon, és kiderült, az Isten hegyénél. Szűz Mária volt öltözve, fehér ruhában, kék övet kötött, és a fején volt, a korona 12 csillag, hogy ragyogjon a világot, kézzel kegyelemmel teljes, hogy a zaj az utasszállításra hajózott be a tavasz, amely közel állt.

Nem csak a kezével hajózott kegyelem, de a lány egész lénye. Körülötte minden, mint a szúrós eső alá Isten kegyelmét. Isten Anyja volt a főnök, és a lába, mint a Hófehérke. Anya Isten nézett, hogy a személy és egy nagyon szomorú hangon mondta háromszor: "Lánya! Lánya! Lánya! Nézd, ahogy nekem tetszik, és nem kell, hogy bárki terjesztheti ezeket a fiaim és a lányaim elfordult tőlem. És ebben az évben egy évforduló, ez az én ünnep, és szeretném, hogy amnesztiát a szegény bűnösök. Ezért, ezen a helyen lakom, és adok kegyelmébõl ebből a forrásból, és a víz folyik itt, mert itt látom az egész világot a bűnösöket. Ki fog erre a szent helyre, inni a vizet hit, a remény és a szeretet fogja változtatni az életed, és engesztelésül a bűneikért, akkor a legtöbb lenne fekete a bűnöket, mint a gyanta és piros a vér, a legtöbb volna bűneiket, mint a levelek a fán vagy tengeri homok, fogom megbocsátani teljes lelkedből, és az egészségügyi és a test, és ez ne vesszen, amikor a halál jön, és a halál közel van, mint a Noé napjaiban.

Anya Isten azt mondta, hogy menjen a tervezett Dubovytsya pap a faluból, hogy az ünnep a Szűzanya szent forrás, és a forrás tiszta, és a hely, ahol Isten Anyja volt, hogy egy szobrot a Szűzanya, mint a jel számára, akik szeretnék az emberek, hogy hol a Szűz Mária . Anya azt mondta, hogy Isten mindent elrejteni a titkos, sem a pap beszélni róla, ez az Isten Anyja követelte. A látomás eltűnt, de az érintett személy nem tudja, mi történik vele, bőséges könnyek árasztották el az arcát. úgy tűnt, hogy mind úgy néznek rá, hogy ő a tűz miatt keletkezett tűz a szeretet töltötte el szívét, hogy nőtt a mellkas és a bordák szinte kitört. Anya Isten azt mondta elrejteni azt a titkot. Miután a liturgia és az a személy, eljött a pap, és azt mondta, hogy az Isten Anyja azt követelte, hogy az ünnepén Isten Anyja áldja meg a forrás. Pap, gondoltam, ez évfordulója, és Anya azt mondta: "Én hiszem és mondom." Az a személy, elment arra a helyre, ahol a Szűzanya megjelent, de a hely nem ismert, és ott soha nem volt, letérdelt és megcsókolta a hely, ahol Isten Anyja léptei lett rózsafüzért imádkozott, és az igényeinek a katolikus egyház a papok, szerzetesek és egyházi vezető az egész.

Amikor imádkozott, a forrás nagyon zajos, és rájött, hogy nem a szokásos forrás, de a rendkívüli, hogy ez a hét ajándéka a Szentlélek, és a kilenc gyümölcse a Szentlélek. Ahogy a szél fújt, a csepp víz alá rajta, mint gyöngyök, és a homok alá, mint az arany. És a személy imádkozott a Szent Isten Anyja volt jó idő, és a pap megszentelt, hogy ezt a forrást. December 22., 1954 az ünnep Szűzanya a szeplőtelen fogantatás és az a személy, elment a pap, és újra megkérdezte ajánljátok ezt a forrást. A pap így válaszolt: "Én megyek Liturgia után;. , És készített egy könyvet, a ráfordított forrás. Során az odaadás volt, 16 személy tanúként a díszőrség. Hullám volt a titokzatos. Égen összeolvadt a Földdel. Egész mount fények, mintha hóval borított, és a hó abban az időben nem volt. Pap Krisztus király, akit az Isten Anyja úgy döntött, egy ünnepélyes tudomány. Minden szava hatolt a lelke, mint egy tűt, és felemelte a mennyei magasságokba. A résztvevők vette át, és nem tudta, hogy azok a mennyben és földön. A Szentlélek maga szólt a pap ajka. Szentlélek, mint egy galamb repült át a feje csőr fordult meg. Feltűnik számos angyalok és hangosan énekelt. A Szent Szellem megáldott ezt a helyet, mert a királynő Ég és Föld fog itt maradni, és adja az ő áldásait.

2 Egy személy, aki nem kapott, hogy hagyja ki a helyet, bár jól ismert, mert az ilyen sűrű köd fedte le szent hegyén, hogy nem látott semmit, bár sok gyertya világított a szent hegyen. Ez tette az Úr ereje, hogy nem fáj ellenség a város közelében Voinyliv. Ez a jelenség a Szűzanya - a teljes megjelenés Lourdes és Fatima, van a legtöbb korszakos jelentőségű. Anya Isten neves ment több ezer gyógyulások a lélek és a test. Plébános Krisztus, a Szent Atya Piusz pápa XII megerősítette ezt a megjelenést 1957-ben, amely biztosította a Vatikán rádió különböző nyelveken. És nem csak megerősítette, 1951-ben, amiért az unió a Szentlélek Isten az ötletet hallott szavakat mondott neki: "Krisztus Király Galicia (Ukrajna) be metropolita a görög katolikus egyház." Tekintettel arra, hogy nem tud senkit kérdést, majd megnyomta a Szentlélek mutatja ez a személy. Közönség vizuálisan, a pápa megáldotta, jóváhagyott és megadta neki metropolita Exarchátus Ukrajna, mind rögzített egy pápai dokumentum. Elején 1954 hányás, Pius pápa XII gyűjtött titkos konklávé a bíboros korlátozott számú megbízható (még életében), és tartott ünnepélyes eljárás városi önkormányzatok Ukrajnában jogi kánon szerint örök tervei Isten gondviselése. Leendő kitörések áldja Krisztus Király, aki a Szentlélek tett metropolita a görög katolikus egyház - mind a bejelentés Pope Pius XII, majd rögzítették a pápai dokumentum.

A bíborosok nem hittek a pápa fellázadt az áthelyezésről határozatot az egyházi hatóságokat, hogy Ukrajnában. A bíborosok úgy vélték, hogy a pápa hibát betegsége miatt, úgy vélte, hogy az ukrajnai semmi sem méltó az Isten és az ember, követelte a pápa, hogy megszünteti a határozat, de a római pápa, és nem hiszem. Úgy döntöttek, hogy elpusztítsa a pápa, hogy válasszon egy másik, ami továbbra is a hatalmat Rómában, mert a méreg pápa október 9, 1958.Breve biztosította Piusz pápa XII

Piusz pápa XII Tudjuk, hogy a Szeplőtelen elképzelni, Szent Szűz Mária Isten Anyja jött a Földre, hogy Ukrajna Seredne menekülni előtt a rombolás és a világ vége. Tudjuk, mit hozott neki, és adtak tovább adni, és nagyon tetszett, és üdvözlöm, hogy mi van és mi van, és hogy mi mindent, hogy magamat a kezét. Csak búsult és szomorú, hogy az Isten Anyja nem kapott megfelelő befogadó, amely elvesztette a kép itt, egy személy, a tisztelet, a tisztelet és az emberiség.
Jelenések Seredne

Milyen ünnepek Seredne hegy ?


1955-ben, az aratás időszakában, ez a személy volt nagy akadály. De húzta Seredne megy a szent hegyen. És ment. Volt néhány ember. Együtt imádkoztak egy ima tiszteletére of Our Lady rózsafüzér és a Szeplőtelen Fogantatás of Our Lady a szándék, hogy a Szűzanya maga akar. Ez a személy volt, az emberek meg a forrás. És néhány természetfölötti vágy húzta, hogy menjen be a barlangba. És ment.
A nagyon letérdelt és imádkozott, és kérte Jézus és Mária, az volt, hogy magyarázza a jelentését a hegy, ezen a hegyen, vagy hogy mi a jó, és hogy ezen keresztül fogja elérni?
Bo tudja a kezdet, de nem tudja, hogy melyik ér véget. Amikor az ember megkérdezte, hallotta a hangot, vagy a Szentlélek, és Isten Anyja: "Róma elpusztul, a pápa is meggyilkolták. És ezen a hegyen magasztos Rómában. Faith elterjedt az egész katolikus világban.
" Fogom frissíteni az embereket. Igazság Lelke kell mászni az összes gonoszt. És ezen a hegyen összegyűlnek az emberek szerte a világon. Bármi voltak bűnösök, nem számít, fekete volt, mint pályán, és a vörös a vér, amit a bűnösök, ha mennek ezen a hegyen nemcsak a test, hanem lélek, a gondolatok, menj a hit, a remény, a remény, alázatos szívvel, és szeretni fogják, és lesz olyan nagy, hogy éget vétkeikért és fogadja örömmel engesztelést bűneiket, mint helyreállított a lélekben, ezek férhetnek hozzá a bűnök bocsánatát és nagy Isten kegyelméből. A tiszta Seredne bánatában, amikor az emberek összegyűjtése és egyesül, akkor jön a béke Isten és a szeretet, és legyen egy szív, egy szót, és jön egy pásztor és egy nyáj:
"Csak a következő bizalmát megsemmisítése, amely a hajó az egyik Krisztus jobb oldalán Szent Péter, amikor az igazság és a hit Krisztus."
Ez a személy gondolat nagyon nehéz, és ez fájt a legtöbb megsemmisítése Róma és a pápa meggyilkolása, mert nem világos. Megkérdeztem a Szentlélek, a Szent Szellem magyarázza. Aztán hallottam a hangját, Jézus Krisztus, amikor nagy fájdalommal mondta:
"Én semmit sem jött erre a földre, és vette az emberi test és szenvedett és meghalt, és vérontásra. Az én következő hagyott. Tapossák én igazságom és csavarja a törvényt. Fell a hitem, jönnek a papok, akik engedelmeskedtek Róma, felismerte a Krisztus és az ajándékokat a Szentlélek felhívta a jól élő vizek, és nekik van elárulta Isten és népe eloltotta a lámpákat Isten nyvah Isten előtt. És hazug lélek tisztátalanná a belei. És bemocskolják a fiai és lányai, és nyáj Krisztus, és ezért tervezett megsemmisítése Rómában, mert tapossák a hit és Isten igazsága, és öld meg a pápa lelki, mondjuk rossz szó, nevetnek rajta. "

Seredne Ukrajna -