Първа поява на Дева Мария в Seredne Откровението на Йоан Богослов:

12 глава, 1 стих:
"И голямо знамение се появява в небето. жена, облечена със слънцето и луната под краката си и на главата си корона от дванадесет звезди"
21 глава, 2 стих:
"Видях и светия град, новия Ерусалим, който слизаше от небето от Бога, приготвен като невеста украсена за мъжа си."
21 глава, 27 стих:
"И не го въведете нищо не е ясно и никой не извършиха мерзости, а не истината, а само тези, написани на живота на Агнето. "
Патриаршеската кръст Откровение Serednyanske:
Богородица заяви: "Това самотно пътя към спасението в един щастлив вечността, и няма друг начин: ще приеме . тази свещена истина Побързайте всички Света Гора, за го остави малко време: ясно сълзите на душата си искрено съжаление и разкаяние; напусне гордите си мисли, разтоварват сърцето си, не ходеше в греховете на бременни истината, пускане на мантията на непорочната Дева Мария и замислена. Радвай се и радват в Господа Трябва да приемем истината за Бог, кръст, кръщение За кръста - страдание, самотен път на живота кръст - победата над злото, над греха и над дявола кръст -. и всемогъщата сила на Бог, и той преодоляване на злото на света ".
Празници Serednyanska планина - Център за спасението на цялото човечество
Първа поява на Дева Мария в Seredne

У дома  | Seredne Защо? | Какво Seredne? | Откровение Serednye  | Информация за контакти  |


Пророчеството на реализираните Второто пришествие на Исус Христос в Seredne


Катехизис на истината


Регистрация на Светия кръст


Молитва

Първа поява на Дева Мария в Seredne

Богородица се яви за първи път просто Bride. Това беше най-Литургия в гръцко-католически свещеник - 20 декември 1954. И лицето намерение право на всички нужди на Католическата църква и се моли броеница. По време на освещаването на Нейно броеницата тя се изгуби и е видял нито свещеник, нито на присъстващите, и видя Serednye Хил, който светлината на света и показват планината на Бога. Дева Мария е била облечена в бяла рокля, син колан граница и на главата му беше венец от 12 звезди, блясък на света, с ръце пълни с благодат, че шумът от джетове плавали в близост до извор, който тя стоеше.

Не само с ръцете си плавали благодат, но и на цялата си същества. Около нея, всички храсти като дъжд Божията благодат. Божията Майка е на шефа, и краката му бяха като Снежанка. Майката на Бог погледна на това лице и един много тъжен глас каза три пъти: "Дъщеря! Дъщеря! Дъщеря! Внимавайте, тъй като аз харесвам, а не с кого да ги преразпределят за моите синове и дъщери се отвърнаха от мен. И тази година е една годишнина, това е моят празник и бих искал да направи амнистия за бедните грешници. Поради това, на това място аз оставам и ще дам благодат чрез този източник, а водата, която тече тук, защото тук виждам целия свят на грешници. Кой ще се стигне до това свято място, пие вода с вяра, надежда и любов ще промени живота ви и ще направи умилостивение за греховете си, а след това ще бъде най-черен от греховете като смола и червени като кръв, повечето са имали своите грехове, като листа на дърво или морски пясък, искам да простя цялата си душа и за здравето и тялото и това няма да загине, когато дойде смъртта, и смъртта е близо, тъй като в дните на Ной.

Богородица каза да отида в редовни свещеник Dubovytsya от селото на празника на Дева освети източник Мария и този източник е чиста и мястото, където Богородица е да се постави статуя на Дева Мария в знак на хората да се позволи на хората да знаят, когато Дева Мария е била . Богородица каза да се скрие всичко в тайна, дори и свещеникът да говоря за това, това е Божията Майка поиска. Видението изчезна и на друго лице, не знаех какво се случва с нея, изобилие сълзи наводнени лицето си. Изглеждаше, че всички гледат на нея, че тя е на огъня, защото огънят на любовта пълни сърцето си, че тя е израснала в гръдния кош и ребрата почти разорен. Богородица каза да го скрие в тайна. След литургията и лицето, което дойде при свещеника и каза, че на Божията майка поискаха празника на Дева Мария благославя източник. Свещеник, че това годишнина и майка каза: "Ще мисля и да кажа." Лицето, отидох на мястото, където Богородица изглежда, че мястото не е известно и никога не е имало, коленичи и целуна мястото, където Богородица стана крак и лишен от броеницата на нуждите на Католическата църква за свещеници, монаси и цялото ръководство на Църквата.

Докато тя се молеше, източникът е много шумно и тя разбра, че не е нормално източник, но многобройни, че е от седемте дарове на Светия Дух и девет плодовете на Светия Дух. Тъй като вятърът духа, на капки вода, попадащи върху нея, като перли, и пясък sypavsya като злато. И друго лице, се помоли на Света Богородица беше хубаво време и един свещеник отказал да благослови източник. 22-ри Декември, 1954 година по случай празника на Дева Мария на Непорочното зачатие и на лицето, отиде до свещеника и попита отново, за да освети източник. Свещеникът отговори: "Аз ще отида след литургия;. Имам подготвени книга за освещаването на източника. По време на освещаването на 16 лица, като свидетели на шпалир. Жалбата е загадъчно. Небе "се слива с Земята. Цялата планина светлини, сякаш покрити със сняг и сняг в момента не е било. Свещеник на Христос Цар, които Богородица е избрал тържествена науката. Всяка дума проникнали душата си като една игла и отменени, за да небесни висоти. Участниците бяха приети и не знам дали те са на небето или на земята. Святият Дух Себе си говорил чрез устните на свещеника. Светият Дух като гълъб лети клюн глави отхвърлена. Явявам се много ангели и пееха на глас. Святият Дух е благословил това място, тъй като кралица на небето и земята ще бъде тук да останат и да дадат благословия.

2 Човек, който е хванат късно на мястото, въпреки че е известно, тъй като гъста мъгла пада през Света Гора, че нищо не може да се види, че много свещи светеха на Светия е Господ е Hori.A възможно, за да не нарани врагове Близък Voinyliv града. Този вид на Божията Майка - завършен вид в Лурд и Фатима, най-епохален значение. Божията Майка още се хиляди изцелението на душата и тялото. Викарият на Христос, Светият отец папа Пий XII потвърди този вид през 1957 г., който е предоставил Радио Ватикана на различни езици. И не само потвърждава през 1951 г. за това, че в съюз със Светия Дух от вдъхновението на Бог, той чу думите му говори: "Христос Цар на Галисия (Украйна) да екзарх на гръцката църква." Като се има предвид, че не знам за кой да е въпрос, след натискане на Светия Дух, за да покаже това лице. Аудиторията бе визуално папата го благослови, като го прие и даде Екзарх екзархия Украйна, всички регистрирани в папски документ. В началото на 1954 година се разболяват, папа Пий XII се събраха тайно конклав на кардиналите ограничен брой доверени (все още в живота си) и проведе тържествена процедура Столична правителство в Украйна по правни канон според вечното планове на Божието провидение. Бъдещите изблици благослови Христос цар, когото Светия Дух прави екзарх на Католическата църква гръцки - както обяви папа Пий XII, а след това записва в папски документ.

Кардиналите не вярва на папата въстана решение за прехвърляне на църковните власти на Украйна. Кардиналите Вярва се, че папата е направил грешка, защото на техните заболявания, смятат, че в Украйна има нищо достойно за Бога и човека, като изисква от папата да анулира решението си, но на папата от Рим и да не мисля. Те решили да унищожат папата да избере друг, който ще продължи до властта в Рим, тъй като папата отрова 9-ти Окт, 1958.Бреве увери папа Пий XII

Ние знаем, че перфектен зачене Дух, Света Богородица Богородица пристигнал на Земята на Украйна в избавление Seredne за унищожаване и на края на света. Ние знаем това, което му донесе и даде повече дават и са много доволни и добре дошли, какво и за какво ще имаме и че ние имаме всичко и аз давам в ръката си. Само опечален и тъжно, че на Божията майка не е получила правилното приемане, което губи имиджа си тук, един човек, уважение, зачитане и човечеството.
Откровение Seredne

Какво Seredne планина празници?


През 1955 г., по време на прибиране на реколтата, че лицето е много препятствия. Но го извади Seredne отидете на свещената планина. И тя отиде. Имаше няколко души. Заедно те помоли молитва в чест на Дева Мария Броеница и на непорочното зачатие на Дева Мария за намерения, които ни се иска Lady. Този човек е с хора, при източника. А някои свръхестествени желание извади си да отидат в пещерата. И тя отиде.
Самата коленичи и се помоли и попита Исус и Мария, е да се обясни смисъла на планината, тази планина или да ни донесат добро, и че чрез нея ще се осъществи?
Bo знае в началото, но не се знае кои ще приключи. Когато човек попита, той чу глас или на Светия Дух, или на Божията Майка: "Рим ще бъде унищожен, папата ще бъде убит. И в този планински издигнат Рим. Вярата се е разпространил по целия свят католик. "
Ще актуализира хора. Духът на истината трябва да се изкачи над всяко зло. И в тази планина ще се съберат хора от цял ​​свят. Каквото са, че са грешници, без значение са черни като смола и червени като кръв, независимо от грешници, ако отидат на тази планина не само тялото, но и душата, мисли, да отидат с вяра, надежда, с надежда, с едно скромно сърце, и те ще обичат и ще бъде толкова голяма, че горят своите прегрешения и да приемат с радост изкупление за греховете си, като възстанови в душата, те ще имат достъп до опрощение на греховете и велика милост от Бога. На ясно Seredne скръб, когато хората се събират и да се обединят, а след това идва Божият мир и любов, и да бъде на едно сърце, една дума, и дойде един овчар и едно стадо:
"Само следното доверието на унищожаване, която ще се продава в една от Христос от дясната страна на Св. Петър, когато в истината и вярата на Христос".
Този човек мисълта много трудно и боли-голямата част от унищожаването на Рим и убийството на папата, защото не е ясно. Попитах Светия Дух, Светият Дух е обяснено. После чух гласа на Исус Христос, където с огромна болка каза:
"Нямам нищо дойде на тази земя и се човешка плът, страда и умря и проливат кръв. За следващата ми ме напусна. Стъпчат моята истина и обрат закона ми. Fell моята вяра, идващи свещеници които се подчинявали на Рим, призна Христос и даровете на Светия Дух черпи от кладенеца на живата вода, и те са предадени Бог и неговия народ изгасне светилниците си на Бога nyvah пред Бога. И лъжлив дух осквернили червата. И дефиле техните синове и дъщери и стадото на Христос, и следователно, предназначени унищожаване на Рим, тъй като те стъпчат вярата и праведността на Бога, и да убие папата духовно, казват лоши думи, му се присмиват. "

Ukraine Seredne -