Η πρώτη εμφάνιση του Μητέρα του Θεού στο Seredne Αποκάλυψη του Ιωάννη του Θεολόγου:

12 κεφάλαιο, 1 στίχος:
"Και ένα μεγάλο σημάδι εμφανίστηκε στον ουρανό:. μια γυναίκα ντυμένη τον ήλιο και το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και στο κεφάλι της ένα στέμμα από δώδεκα αστέρια"
21 κεφάλαιο, 2 στίχος:
"Και εγώ ο Ιωάννης είδα την άγια πόλη, νέα Ιερουσαλήμ, κατεβαίνει από τον ουρανό από το Θεό, ετοιμασμένη σαν νύφη στολισμένη για τον άνδρα της».
21 κεφάλαιο, 27 στίχος:
«Και δεν το εισέρχονται τίποτα δεν είναι σαφής και κανείς δεν δεσμεύεται αποστροφή και όχι την αλήθεια, αλλά μόνο αυτά, γραμμένη στη ζωή του Αρνίου. "
Πατριαρχικός σταυρός Αποκάλυψη Serednyanske:
Μητέρα του Θεού είπε:« Αυτό μοναχικό δρόμο προς τη σωτηρία σε μια ευτυχισμένη αιωνιότητα, και δεν υπάρχει άλλος τρόπος θα: αποδεχθεί . αυτή η ιερή αλήθεια Γρήγορα όλοι το Άγιο Όρος, για την άφησε λίγο χρόνο: σαφή τα δάκρυα της ψυχής ειλικρινή λύπη και μετάνοια σου? θέσει μακριά περήφανοι σκέψεις τους, αδειάστε την καρδιά σας, μην περπατάτε στις αμαρτίες των εγκύων Humble Αλήθεια, που διατίθενται στην ρόμπα της Αμώμου Παναγίας και συνέλαβε . χαίρεστε και χαίρω πολύ εν Κυρίω Πρέπει να δεχθούμε την αλήθεια του Θεού, ο σταυρός, βάπτισμα Για το σταυρό.. - ταλαιπωρία, το μοναχικό δρόμο της ζωής Σταυρού - νίκη πέρα ​​από το κακό, την αμαρτία και πάνω από τον διάβολο Σταυρού -. και η παντοδυναμία του Θεού, και αυτός ξεπεράσει το κακό του κόσμου . "
Διακοπές Serednyanska Βουνό - Κέντρο για τη σωτηρία όλης της ανθρωπότητας
Η πρώτη εμφάνιση του Μητέρα του Θεού στο Seredne

Σπίτι  | Seredne Γιατί; | Τι Seredne; | Αποκάλυψη Serednye  | Στοιχεία Επικοινωνίας  |


Προφητεία του πραγματοποιηθέντος δεύτερη έλευση του Ιησού Χριστού στην Seredne


Κατήχηση της αλήθειας


Σημάδι του Τιμίου Σταυρού


Προσευχή

Η πρώτη εμφάνιση του Μητέρα του Θεού στο Seredne

Μητέρα του Θεού εμφανίζεται για πρώτη φορά ένα απλό νύφη. Ήταν κατά την Θ. Λειτουργία στην ελληνική-καθολικός ιερέας - 20 Δεκεμβρίου 1954. Και η πρόθεση πρόσωπο για να κάνει όλες τις ανάγκες της Καθολικής Εκκλησίας και κομπολόι προσευχής. Κατά τη διάρκεια της αφοσίωσης των ροζάριο Της πήρε έχασε και είχε δει ούτε ο παπάς ούτε οι άνθρωποι σήμερα, και είδα Serednye Hill, το οποίο τα φώτα στον κόσμο, και αποκάλυψαν το βουνό του Θεού. Παναγία ήταν ντυμένος με ένα άσπρο φόρεμα, μπλε ζώνη όριο, και στο κεφάλι του ήταν ένα στεφάνι από 12 αστέρια που λάμπουν στον κόσμο, με τα χέρια γεμάτα χάρη, ότι ο θόρυβος από τα αεριωθούμενα κατέπλευσε την άνοιξη κοντά στο οποίο στεκόταν.

Όχι μόνο με τα χέρια έπλευσε χάριτος, αλλά εκείνη σύνολο αυτό είναι. Γύρω της σε όλες τις φραγκοσυκιές σαν βροχή που χάρη του Θεού. Μητέρα του Θεού ήταν το αφεντικό, και τα πόδια του ήταν σαν Χιονάτη. Μητέρα του Θεού, κοίταξε το πρόσωπο και μια πολύ λυπημένη φωνή είπε τρεις φορές: "Η κόρη! Η κόρη! Η κόρη! Παρακολουθήστε όπως εγώ παρακαλώ και δεν έχουν κανέναν να τα διανείμουν για τους γιους και τις κόρες μου στράφηκε μακριά μου. Και φέτος είναι μια επέτειος, αυτή είναι διακοπές μου και θα ήθελα να αμνηστία για τους φτωχούς αμαρτωλούς. Ως εκ τούτου, σε αυτό το μέρος Είμαι διαμονή και θα σας δώσω χάριτος μέσω αυτής της πηγής και το νερό που vyplavaye εδώ, γιατί εδώ βλέπω ολόκληρο τον κόσμο των αμαρτωλών. Ποιος θα έρθει να τον ιερό αυτό τόπο, πίνουν αυτό το νερό με πίστη, ελπίδα και αγάπη θα αλλάξει τη ζωή σας και θα κάνει εξιλέωση για τις αμαρτίες τους, τότε οι περισσότεροι θα ήταν μαύρο από τις αμαρτίες όπως η ρητίνη και το κόκκινο χρώμα, όπως το αίμα, οι περισσότεροι είχαν τις αμαρτίες τους, όπως τα φύλλα σε ένα δέντρο ή στη θάλασσα άμμου, θα συγχωρήσω όλη την ψυχή σου και την υγεία και το σώμα και αυτό δεν θα χαθεί, όταν ο θάνατος έρχεται και ο θάνατος είναι κοντά, όπως και στις ημέρες του Νώε.

Η μητέρα του είπε ο Θεός να μπω σε προγραμματισμένη ιερέα Dubovytsya από το χωριό προς την γιορτή της Παναγίας καθαγιασμένη πηγή μας και ότι η πηγή είναι καθαρό και ο τόπος όπου η Μητέρα του Θεού ήταν να τεθεί ένα άγαλμα της Παναγίας μας, ως ένδειξη για τους ανθρώπους να αφήσουν οι άνθρωποι ξέρουν όπου η Παναγία . Η μητέρα του είπε ο Θεός για να κρύψει τα πάντα εν κρυπτώ, δεν είναι καν ο παπάς για να μιλήσουμε γι 'αυτό, αυτή είναι η Μητέρα του Θεού απαιτεί η αγορά. Το όραμα εξαφανίστηκε, και το άλλο πρόσωπο δεν ξέρω τι συμβαίνει με την, άφθονα δάκρυα πλημμυρίζουν το πρόσωπό της. φαινόταν ότι όλοι βλέμμα επάνω της ότι θα είναι στην πυρκαγιά, επειδή μια φωτιά της αγάπης γεμάτη την καρδιά της, που έχει αναπτυχθεί στο στήθος και τα πλευρά σχεδόν έσπασε. Η μητέρα του είπε ο Θεός να το κρύψει το μυστικό. Μετά τη Θεία Λειτουργία και το πρόσωπο που ήρθε στον ιερέα και είπε ότι η Μητέρα του Θεού και ζήτησαν από την εορτή της Παναγίας ευλογεί πηγή. Ιερέας σκέφτηκε αυτή την επέτειο και η Μητέρα είπε: "Θα σκεφτώ και να πω." Το άτομο που πήγε στον τόπο όπου η Μητέρα του Θεού εμφανίζεται, αν και ο τόπος δεν είναι γνωστή και δεν υπήρξε ποτέ, γονάτισε και φίλησε τον τόπο όπου η Παναγία έγινε πόδι και κομπολόι του, να προσευχόμαστε για τις ανάγκες της Καθολικής Εκκλησίας για τους ιερείς, τους μοναχούς και ολόκληρη την ηγεσία της Εκκλησίας.

Όταν προσευχήθηκε, η πηγή είναι πολύ θορυβώδης και κατάλαβε ότι δεν είναι μια κανονική πηγή, αλλά εκπληκτικό το γεγονός ότι αυτή είναι τα επτά δώρα του Αγίου Πνεύματος και των εννέα καρπούς του Αγίου Πνεύματος. Καθώς ο άνεμος φύσηξε, οι σταγόνες του νερού που υπάγονται σε αυτό, όπως μαργαριτάρια, και η άμμος έπεσε ως χρυσός. Και το άτομο έχει προσευχήθηκε στην Αγία Μητέρα του Θεού ήταν καλές καιρικές συνθήκες και ότι ο ιερέας αρνήθηκε να ευλογήσει την πηγή. 22 του Δεκεμβρίου 1954 σχετικά με την Εορτή της Παναγίας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και του προσώπου που πήγε στον ιερέα και ζήτησε εκ νέου να αγιασμένο πηγή. Ο ιερέας απάντησε: "Θα πάω μετά την Θεία Λειτουργία?. Έχω ετοιμάσει ένα βιβλίο για τον καθαγιασμό της πηγής. Κατά τη διάρκεια της αφιέρωση, ήταν 16 άτομα ως μάρτυρες σε μια φρουρά της τιμής. Κύματος ήταν μυστηριώδης. Sky συγχωνεύθηκε με τη Γη. Ολόκληρο το βουνό φώτα, σαν να καλύπτονται με χιόνι, χιόνι και την εποχή εκείνη δεν ήταν. Ιερέας του Χριστού ο βασιλιάς, τον οποίο η Μητέρα του Θεού είχε επιλέξει μια επιστήμη υπεύθυνης δήλωσης. Κάθε λέξη διεισδύσει ψυχή του σαν μια βελόνα και να αρθεί ουράνια ύψη. Οι συμμετέχοντες είχαν αναλάβει και δεν ξέρω αν είναι στον ουρανό ή στη γη. Το Άγιο Πνεύμα Ο ίδιος μίλησε με τα χείλη ιερέα. Άγιο Πνεύμα σαν περιστέρι που πετούν πάνω από τα κεφάλια του ράμφους απορρίπτονται. Εμφανίζονται πολλοί άγγελοι και τραγούδησε δυνατά. Το Άγιο Πνεύμα έχει ευλογήσει αυτό το μέρος, γιατί η Βασίλισσα του Ουρανού και της Γης θα είναι εδώ να μείνει και να δώσει τις ευλογίες του.

Και δύο άνθρωποι που πήρα να μην χάσουν την θέση, αν και ήταν γνωστή, επειδή μια τέτοια πυκνή ομίχλη κάλυψε την ιερό βουνό, που δεν είχε δει τίποτα, αν και σε πολλά κεριά έλαμψε στο ιερό βουνό. Και ότι ο Κύριος έχει κάνει να μην εξουσία του για να πειράξει τους εχθρούς με την πόλη κοντά Voinyliv. Αυτή η εμφάνιση της Μητέρας του Θεού - Ολοκλήρωση της εμφάνιση στο Lourdes και Fatima, η πιο κοσμοϊστορική σημασία. Μητέρα του Θεού φήμη πήγε χιλιάδες θεραπείες της ψυχής και του σώματος. Εφημέριος του Χριστού, ο Άγιος Πατέρας Πάπας Πίος ΧΙΙ επιβεβαίωσε αυτήν την εμφάνιση το 1957, η οποία παρέχει το Βατικανό ραδιόφωνο σε διάφορες γλώσσες. Και όχι μόνο επιβεβαίωσε το 1951 για να είναι στην ένωση με το Άγιο Πνεύμα από την έμπνευση του Θεού, άκουσε τα λόγια του: "Ο Χριστός ο βασιλιάς της Γαλικίας (Ουκρανία), που διατίθενται Έξαρχος της ελληνικής Καθολικής Εκκλησίας." Δεδομένου ότι δεν γνώριζε για το θέμα κάποιον, τότε πιέζεται το Άγιο Πνεύμα να δείξει αυτό το πρόσωπο. Ακροατήριο ήταν οπτικά Πάπα τον ευλογημένο, που εγκρίθηκε τον ίδιο και έδωσε Έξαρχος Εξαρχία Ουκρανία, όλα καταγράφονται στο παπικό έγγραφο. Στις αρχές του 1954 όταν είστε άρρωστοι, Πάπα Πίου XII συλλέγονται μυστικό κονκλάβιο των καρδιναλίων περιορισμένου αριθμού των έμπιστων (ακόμα στη ζωή του) και προέβη σε επίσημη διαδικασία μητροπολιτική αυτοδιοίκηση στην Ουκρανία για τη νόμιμη κανόνι σύμφωνα με τα αιώνια σχέδια του την πρόνοια του Θεού. Υποψήφιοι ξεσπάσματα ευλογεί ο Χριστός ο Βασιλιάς, τον οποίο το Άγιο Πνεύμα που Έξαρχος της ελληνικής Καθολικής Εκκλησίας - Πάπας Πίος ΧΙΙ ώστε δηλωθεί, τότε καταγράφεται στο παπικό έγγραφο.

Η καρδινάλιοι δεν πίστεψε τον Πάπα επαναστάτησαν απόφασης για τη μεταφορά των αρχών εκκλησία στην Ουκρανία. Η καρδινάλιοι πίστευαν ότι ο Πάπας έκανε λάθος, λόγω της ασθένειάς τους, πίστευαν ότι στην Ουκρανία δεν υπάρχει τίποτα αντάξιο του Θεού και του ανθρώπου, ζήτησε ο Πάπας να ακυρώσει την απόφασή της, αλλά και του Πάπα της Ρώμης και δεν θα σκεφτόταν. Αποφάσισαν να καταστρέψουν τον Πάπα να επιλέξει μια άλλη, στην οποία θα συνεχίσουν στην εξουσία στη Ρώμη, επειδή ο Πάπας δηλητήριο 9 Οκτωβρίου 1958.Breve διαβεβαίωσε Πάπας Πίος ΧΙΙ

Γνωρίζουμε ότι το τέλειο συλλάβουν Ιερά, Παναγία Μητέρα του Θεού ήρθε στη γη για να Ουκρανία Seredne της σωτηρίας και της καταστροφής πριν από το τέλος του κόσμου. Ξέρουμε τι τον έφερε, και έδωσε περισσότερο δίνεις και πολύ ευχαριστημένοι και ευπρόσδεκτη, τι είναι και τι θα έχουμε και ότι έχουμε τα πάντα και να δώσει τον εαυτό μου στο χέρι της. Μόνο grieved και λυπημένος, ότι η Μητέρα του Θεού δεν έχει λάβει κατάλληλη υποδοχή, η οποία έχασε την εικόνα του, εδώ ένα πρόσωπο, το σεβασμό, σεβασμό και ανθρωπιά.
Αποκάλυψη Seredne

Τι διακοπές Seredne βουνό ?


Το 1955, κατά τη διάρκεια της συγκομιδής, το εν λόγω πρόσωπο είχε πολύ μεγάλα εμπόδια. Αλλά τράβηξε Seredne πάει στο Άγιο Όρος. Και πήγε. Υπήρχαν μερικοί άνθρωποι. Μαζί προσευχήθηκε μια προσευχή προς τιμήν της Παναγίας Ροδαρίου μας και να του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Παναγίας μας για τις προθέσεις ότι η Παναγία τον εαυτό της θέλει. Αυτό το άτομο είχε με τους ανθρώπους στην πηγή. Και κάποια υπερφυσική τράβηξε την επιθυμία της να πάει στη σπηλιά. Και πήγε.
Η πολύ γονάτισε και προσευχήθηκε και ζήτησε από τον Ιησού και της Μαρίας, ήταν να εξηγήσει την έννοια του βουνού, το βουνό ή να μας φέρει καλή, και ότι μέσα από αυτό θα επιτευχθεί;
Bo ξέρει την αρχή, αλλά δεν ξέρει που θα τελειώσει. Όταν το πρόσωπο που ζήτησε, άκουσε τη φωνή ή το Άγιο Πνεύμα, ή Μητέρα του Θεού: «Η Ρώμη θα καταστραφούν, ο Πάπας θα δολοφονηθεί. Και σε αυτό το βουνό εξυψωμένη Ρώμη. Πίστη έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο Καθολικής. "
Θα ενημερώσει τους ανθρώπους. Πνεύμα της Αλήθειας έχει να αναρριχηθεί πάνω από όλα τα κακά. Και σε αυτό το βουνό θα συγκεντρώσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ό, τι ήταν ότι είναι αμαρτωλοί, δεν έχει σημασία ήταν μαύρα σαν πίσσα, και το κόκκινο σαν αίμα, ανεξάρτητα από τους αμαρτωλούς, αν πάνε σε αυτό το βουνό όχι μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή, οι σκέψεις, πάει με πίστη, ελπίδα, με την ελπίδα, με μια ταπεινή καρδιά, και θα τους αρέσει και θα είναι τόσο μεγάλη που καίνε τις παραβάσεις τους και δέχονται με χαρά εξιλέωση για τις αμαρτίες τους, όπως αποκαταστάθηκε στην ψυχή, αυτές θα έχουν πρόσβαση σε συγχώρεση των αμαρτιών και μεγάλη έλεος του Θεού. Με σαφή τη θλίψη Seredne όταν οι άνθρωποι συγκεντρώνονται και να ενωθούν, τότε έρχεται η ειρήνη του Θεού και την αγάπη, και να του μία καρδιά, μια λέξη, και να έρθουν ένας βοσκός και μία αγέλη:
"Μόνο τα ακόλουθα εμπιστοσύνη της καταστροφής, η οποία θα κυκλοφορήσει σε μία του Χριστού στη δεξιά πλευρά του Αγίου Πέτρου, όταν στην αλήθεια και την πίστη του Χριστού."
Το άτομο αυτό θεωρείται πολύ δύσκολο και πονάει περισσότερο από την καταστροφή της Ρώμης και τη δολοφονία του Πάπα, επειδή δεν είναι σαφές. Ζήτησα από το Άγιο Πνεύμα, το Άγιο Πνεύμα είναι εξήγησε. Τότε άκουσε τη φωνή του Ιησού Χριστού, όπου με μεγάλο πόνο, δήλωσε:
"Δεν έχω τίποτα ήρθε σ 'αυτή τη γη και πήρε την ανθρώπινη σάρκα και υπέφερε και πέθανε και έχυσε το αίμα. Για την επόμενη μου με άφησε. Ποδοπατούν την αλήθεια μου και συστροφή του νόμου μου. Fell πίστη μου, έρχεται ιερείς που υπάκουσε Ρώμη, αναγνώρισε το Χριστό και τα δώρα του Αγίου Πνεύματος άντλησε από το πηγάδι της ζωής των υδάτων, και έχουν προδώσει τον Θεό και τους ανθρώπους του, που τίθεται λαμπτήρες τους στο Θεό nyvah ενώπιον του Θεού. Και το πνεύμα που βρίσκεται μολυσμένη σπλάχνα τους. Και μια μολύνουν τους γιους και τις κόρες τους και ένα κοπάδι του Χριστού, και ως εκ τούτου προορίζονται καταστροφή της Ρώμης, επειδή ποδοπατούν την πίστη και την δικαιοσύνη του Θεού, και να σκοτώσει τον Πάπα πνευματικά, ας πούμε κακές λέξεις, γέλιο σε αυτόν ».

Ukraine Seredne -