Den første forekomst af Moder Gud i Seredne Åbenbaring Johannes Teologen:

12 kapitel, 1 vers:
"Og en stor tegn viste sig på himlen. en kvinde klædt i solen og månen under sine fødder og på hovedet en krone af tolv stjerner"
21 kapitel, 2 vers:
"Og jeg så den hellige by, det ny Jerusalem, faldende fra himlen fra Gud, rede som en brud smykket for sin mand."
21 kapitel, 27 vers:
"og ikke skrive det intet er klart og ingen engageret vederstyggelighed, og ikke sandheden, men kun dem, skrevet i livet i Lammet. "
Patriarkalkors Åbenbaring Serednyanske:
Guds Moder sagde:" Det ensomme vej til frelse i en lykkelig evigheden, og der er ingen anden måde vil: acceptere . denne hellige sandhed Skynd jer alle hellige bjerg, for det gav ikke megen tid: rydde tårer af din sjæl oprigtig beklagelse og anger; lægge væk deres stolte tanker, losse dit hjerte, ikke gå i synd gravide Humble Truth, sat på kåbe af Immaculate Jomfru Maria og undfanget . juble og juble i Herren Vi må acceptere Guds sandhed, korset, dåb For korset - lidelser, den ensomme livets vej Cross - sejr over det onde, over synden og i løbet af Djævelen Cross -. og den almægtige Guds magt, og han overvinde det onde i verden . "
Helligdage Serednyanska bjerg - Center for frelse for hele menneskeheden
Den første forekomst af Moder Gud i Seredne

Home  | Seredne Hvorfor? | Hvad Seredne? | Åbenbaring Serednye  | Kontaktoplysninger  |


Profeti af de realiserede genkomst af Jesus Kristus i Seredne


Katekismus af sandheden


Tegn på Hellig Kors


Bøn

Den første forekomst af Moder Gud i Seredne

Guds Moder syntes for første gang en simpel Bride. Det var på den liturgi i den græsk-katolske præst - December 20, 1954. Og den person, opsat på at gøre alle de behov, som den katolske kirke og rosenkrans bøn. Under indvielsen af Hendes Rosenkrans hun fik smæk, og havde set hverken præst eller mennesker til stede, og så Serednye Hill, der lyser i verden, og har afsløret bjerg af Gud. Jomfru Maria var klædt i en hvid kjole, blå bælte bundet, og på hans hoved var en krone af 12 stjerner, skinne på verden, med hænderne fulde af nåde, at støj fra jetfly sejlede ind i foråret nær som hun stod.

Ikke kun med hænderne sejlede nåde, men hele hendes væsen. Omkring hende på alle stikkende som regn der falder nåde af Gud. Guds Moder var boss, og hans fødder var som Snow White. Guds Moder set på denne person og en meget trist stemme sagde tre gange: "Datter! Min kære! Datter! Watch, som jeg vil og ikke have nogen til at distribuere dem til mine sønner og døtre er slået væk fra mig. Og i år er et jubilæum, dette er min ferie, og jeg vil gerne gøre amnesti for fattige syndere. Derfor på dette sted jeg bor, og jeg vil give nåde gennem denne kilde og det vand, vyplavaye her, fordi her ser jeg hele verden af syndere. Hvem vil komme til dette hellige sted, drikke dette vand med tro, vil håb og kærlighed ændre dit liv og gøre soning for deres synder, så de fleste ville være sort fra synder som harpiks og rød som blod, har de fleste haft deres synder, som bladene på et træ eller hav sand, vil jeg tilgive hele din sjæl og et sundhed og krop og det vil ikke dø, når døden kommer, og døden er tæt, som i de dage af Noah.

Guds Moder sagde at gå ind i planlagte Dubovytsya præst fra landsbyen til fest i Vor Frue helliget kilde, og at kilden er ren og det sted, hvor Guds Moder var at sætte en statue af Vor Frue som et tegn for folk at lade folk vide, hvor Jomfru Maria blev . Guds Moder sagde at skjule alt i hemmelighed, selv præsten ikke sige det, det er Guds Moder forlangte. Visionen forsvandt, og den anden person vidste ikke, hvad der sker med hende, rigelige tårer oversvømmet hendes ansigt. det ud til, at alle ser på hende, at hun er i brand, da en brand af kærlighed fyldte hendes hjerte, at det er vokset i brystet og ribbenene næsten brød. Guds Moder sagde at skjule det i hemmelighed. Efter Liturgi og den person kom til præsten og sagde, at Guds Moder krævet, at festen i Vor Frue velsigne kilde. Priest tænkte dette jubilæum og Moder sagde: "Jeg vil tænke og sige." Den person, gik til det sted, hvor Guds Moder syntes, selv om stedet ikke er kendt, og der aldrig var, knælede ned og kyssede det sted, hvor Guds Moder blev hans mund og rosenkrans bede for de behov, som den katolske kirke for præster, munke og hele ledelsen af Kirken.

Da hun bad, kilden er meget støjende, og hun indså, at ikke en normal kilde, men utroligt, at det er de syv gaver af Den Hellige Ånd og de ni frugter af Helligånden. Som vinden blæste, vanddråberne falder på det, som perler, og sand faldt som guld. Og den person har bad til den hellige Guds Moder var godt vejr, og at præsten har nægtet at velsigne kilden. December 22, 1954 om Feast of Our Lady of the ubesmittede undfangelse og den person gik til præsten og bad igen til helliget kilde. Præsten svarede: "Jeg vil gå efter liturgi. Jeg har forberedt en bog for indvielsen af kilden. Under indvielsen var 16 personer som vidner til en æresvagt. Wave var mystisk. Sky fusioneret med Jorden. Hele mount lys, som om dækket med sne, og sne på det tidspunkt var det ikke. Præst i Kristus kongen, hvem Guds Moder havde valgt en højtidelig videnskab. Hvert ord trængte ind hans sjæl som en nål og løftes til himmelske højder. Deltagerne blev overtaget og ikke vidste, om de er i himlen eller på jorden. Den Hellige Ånd selv talte gennem læberne præst. Helligånden som en due hen over hovedet på næbbet skruet ned. Viser mange engle og sang højt. Den Hellige Ånd har velsignet dette sted, fordi Dronningen af Himmel og Jord vil være her at blive, og give hans velsignelser.

Og to mennesker, der kom til at ikke gå glip af sted, selv om det var velkendt, fordi en sådan tyk tåge dækkede hellige bjerg, det var ikke set noget, selvom mange stearinlys lyste på den hellige bjerg. Og at Gud gjorde hende til ikke at såre fjender med tætte Voinyliv byen. Dette udseende Guds Moder - komplet udseende i Lourdes og Fatima, den mest epokegørende betydning. Guds Moder anseelse gik tusinder af helbredelser af sjælen og kroppen. Sognepræst i Kristus, bekræftede den hellige Fader Paven Pius XII dette udseende i 1957, hvilket har givet Vatikanet radio på forskellige sprog. Og ikke blot bekræftet i 1951 for at være i union med Helligånden fra Guds inspiration, hørte han ord til ham: "Kristus Kongen af Galicien (Ukraine) sætte Exarch af græsk-katolske kirke." I betragtning af at han ikke vidste om nogen spørgsmål, derefter presses den Hellige Ånd til at vise denne person. Tilhørerne var visuelt pave velsignede ham, adopterede ham og gav Exarch Eksarkatet Ukraine, alle optaget i den pavelige dokument. I begyndelsen af 1954 at være syg, samledes pave Pius XII hemmelige konklave af kardinaler begrænset antal betroede (endnu i hans liv) og holdt en højtidelig procedure storby regering i Ukraine om retlige kanon efter den evige planer om Guds forsyn. Kommende Udbrud velsigne Kristus kongen, hvem Helligånden gjort Exarch af græsk-katolske kirke - både anmeldte pave Pius XII, skal registreres i den pavelige dokument.

Kardinalerne troede ikke paven oprør beslutning om at overføre de kirkelige myndigheder til Ukraine. Kardinalerne mente, at paven har lavet en fejl på grund af deres sygdom, mente, at i Ukraine er der intet værd for Gud og mennesket, forlangte Paven til at annullere sin afgørelse, men paven i Rom og ville ikke tænke. De besluttede at ødelægge paven til at vælge en anden, som vil fortsætte til magten i Rom, da paven gift 9 oktober 1958.Breve sikret Pave Pius XII

Vi ved, at den perfekte forestille hellige, Jomfru Marias Moder Gud kom til Jorden for at Ukraine i Seredne udfrielse til destruktion og verdens ende. Vi ved, hvad bragte ham, og gav mere lethed, og meget glad og velkommen, hvad er, og hvad vil vi have, og at vi har alt, og forpligte sig på sine hænder. Kun sørgede og trist, at Guds Moder ikke har fået ordentlig modtagelse, som mistede sit image her, en person, respekt, respekt og menneskelighed.
Åbenbaring Seredne

Hvad helligdage Seredne bjerg?


I 1955, under høsten, at personen havde store forhindringer. Men det trak Seredne gå til det hellige bjerg. Og hun gik. Der var et par mennesker. Sammen har de bad en bøn til ære for Vor Frue Rosenkransen og til den ubesmittede undfangelse af Vor Frue for de intentioner, som Jomfru Maria selv ønsker. Denne person var med folk ved kilden. Og nogle overnaturlige ønske trak hende til at gå ind i hulen. Og hun gik.
Den meget knælede og bad og bad Jesus og Mary, var at forklare betydningen af ​​bjerget, dette bjerg eller bringe os godt, og at der gennem det vil ske?
Bo kender begyndelsen, men ikke ved, hvilke vil ende. Når personen spurgte, hørte han stemmen eller Helligånden eller Guds Moder: "Rom vil blive ødelagt, vil paven blive myrdet. Og i dette bjerg ophøjede Rom. Troen har bredt sig den katolske verden. "
Jeg vil opdatere folk. Sandhedens Ånd er nødt til at kravle over alt ondt. Og i dette bjerg vil samle folk over hele verden. Uanset hvad var de er syndere, uanset var sort som beg, og rød som blod, uanset syndere, hvis de går på dette bjerg ikke kun kroppen men også sjælen, tanker, gå med tro, håb med håb, med et ydmygt hjerte, og de vil elske og vil være så stor, at brænde deres overtrædelser og acceptere glæde soning for deres synder, som restaureret i sjælen, vil disse have adgang til syndernes forladelse og store nåde af Gud. På klare Seredne sorg, når mennesker samles og forene, så kommer Guds fred og kærlighed, og være af et hjerte, et ord, og kommer én hjord og én besætning:
"Kun Følgende tillid ødelæggelse, som sender i et af Kristus på højre side af Sankt Peter, når de i sandhed og troen på Kristus."
Denne person tænkte meget hårdt, og det gjorde ondt det meste af ødelæggelsen af ​​Rom og pavens mordet, fordi den ikke er klar. Jeg spurgte den Hellige Ånd, er Helligånden forklaret. Så hørte hun stemmen om Jesus Kristus, hvor de med stor smerte sagde:
"Jeg har intet kom til denne jord og tog menneskeligt kød og led og døde og udgyde blod. For mit næste forladt mig. Trampe min sandhed og dreje min lov. Fell min tro, der kommer præster, der adlød Rom, anerkendte Kristus og gaver af Den Hellige Ånd trak fra brønden af ​​levende vand, og de har svigtet Gud og hans folk sat ud af deres lamper på Gud nyvah for Gud. Og Løgnens Ånd besmittet deres tarme. Og en besmitte deres sønner og døtre og en flok af Kristus, og derfor beregnet ødelæggelse af Rom, fordi de tramper på tro og Guds retfærdighed, og dræbe paven åndeligt, siger onde ord, grine ad ham. "

Ukraine Seredne -