lietuviu Shqipe in English in English in English in English العربية Български Ngôn ngữ Catalan हिन्दी Nederlands Ελληνικά Dansk Eesti Ισραηλινή γλώσσα Bahasa Indonesia Espanol Italiano 中文 韩国 韩国 Latviesu Venezuela
     
Malti Deutsch Osterreich Polski Portugues Brasil Русский Roman Српски Slovensky Slovenski 泰国 Turkce Magyar Українська Filipino Suomi Argentina Francais Hrvatski Cestina Svenska 日本

Прво појављивање Мајку Божија у Середне Откровење Јована Богослова:

12 Поглавље, 1 стих:
"И велики знак појавио на небу. жена обучена у сунце и месец под њеним ногама и на глави круну од дванаест звезда"
21 Поглавље, 2 стих:
"И Јован је видео Свети град, нови Јерусалим, силазни са неба од Бога, припремљен као невеста украшена за свог мужа".
21 Поглавље, 27 стих:
"И то не уђе ништа није јасно и нико починили злодело, а не истина, али само оне писане у животу јагње "
Крст Партиарсхии Откривење Середнианске:
Богородица је рекао:" То је усамљени пут до спасења у вечности срећан, и не постоји други начин да: Прихвати . то света истина Пожури све свете планине, јер лево мало времена: јасна сузе своје душе искрено жаљење и кајање, положили су поносни мисли, истовара срце, не хода у грехе трудница понизан Истине, стави на огртач Пречисте Девице Марије и замишљен Радуј се и весели у Господу Морамо прихватити истину од Бога, крст, крштење за крст - патње, Лонели Роад живота крста - победе над злом, над грехом и над ђаво крста - и свемоћне силе Божије, и он превазиђе зло света."
Середнианска Свету Гору - центар спасења за цело човечанство
Прво појављивање Мајку Божија у Середне

Дом  | Середне Зашто? | Шта Середне? | Откривење Середние  | Контакт  |


Пророчанства реализује други долазак Исуса Христа у Середне


Катихизис истине


Знак Светог крста


Молитва

Прво појављивање Мајку Божија у Середне

Богородица појавила први пут једноставно невеста. То је био на Литургији у грчко-католички свештеник - 20. децембар 1954. И особа са намером да радиш све потребе католичке цркве и бројаница моли. Током посвећеност Њена бројаница добила изгубљено и видела ни свештеника, ни људи данас, и видео брда које Середние светла света и открила планине Бога. Богородица је обучена у белој хаљини, плави појас везан, а на глави је венац од 12 звезда која сија на свету, са рукама пун милости, да бука из авиона упловио у пролеће близу које је стајао.

Не само са рукама пловио милости, али јој се цео. Око ње све Осип као киша пада благодати Божије. Мајка Божија је била газда, а ноге су као Снежана. Богородица погледао та особа и веома тужан глас је рекао три пута: "ћерке! Ћерка! Ћерка! Гледајте како хоћу, а не да никоме да их дистрибуира за своје синове и кћери се окрену од мене. И ове године је јубилеј, ово је мој празник, а ја бих да амнестија за сиромашне грешнике. Дакле, на овом месту ја остајем и ја ћу дати милост кроз овај извор и вода која тече овде, јер овде видим цео свет грешника. Који ће доћи на ово свето место, не пије то воду, с вером, надом и љубављу ће променити ваш живот и изврши обред помирења за своје грехе, тада би већина се црни од греха као што су смолу и црвене као крв, највише су имали своје грехе, као лишће на дрвету или море песка, ја ћу опростити све душе своје и здравље и телу и то неће нестати кад дође смрт, а смрт је близу, као у дане Ноа.

Мајка је Бог рекао да иде у заказано Дубовитсиа свештеника из села на празник Богородице светим извором и да је извор чист и место где је Богородица је била да се стави кип Госпе као знак за људе да људи знају где је Девица Марија била . Мајка је Бог рекао да сакрију све што је у тајности, чак ни свештеник да причају о томе, то је Мајка Божија је захтевао. Визија је нестала, а друга особа није знао шта се дешава са њом, сузе у изобиљу поплавила лице. изгледало је као да сви изгледају на њу да је на ватру, јер ватра љубави напуни своје срце, да је прерастао у груди и ребра готово сломио. Мајка је Бог рекао да то сакрију у тајности. После Литургије и особа дође свештеник и рекао да је Мајка Божија је захтевао да на празник Богородице благослови извор. Свештеник мисли да је овај јубилеј и Мајка каже: "Ја ћу мислити и рећи:" Лице које је отишао до места где се Богородица појавила. Иако место није познато и тамо никада није био, клекну и пољуби место где Богородице постала његова стопала и бројаница молећи за потребе Католичке цркве за свештеника, монаха и целог руководства Цркве.

Када је молио, извор је врло гласан и она схватили да није нормална извор, али је изузетно да је то седам дарова Светог Духа и девет плодова Духа Светога. Као што је ветар дувао, капи воде падају на њега, као бисери, и песак је пао као злато. И особа је молио Пресвете Богородице је лепо време и свештеника посвећен овај извор. Децембар 22, 1954 на празник Госпе Иммацулате Цонцептион и особа оде у свештеника и питао поново посвети овај извор. Свештеник је одговорио: "Ја ћу ићи након Литургије;. припремио сам једну књигу за освећење извора. Током посвета је 16 лица, као сведоци почасна гарда. Талас је био тајанствени. Небо спојио са Земље. Цео носач светла, као да је прекривен снегом, а снег је у то време није било. Свештеник Христа Краља, кога Богородица је изабрао свечану науке. Свака реч продрла своју душу као што су игле и подићи на небеским висинама. Учесници су били преузети и нису знали да ли су на небу или на земљи. Дух Свети Сам је говорио кроз уста свештеника. Дух Свети као голуб лети изнад глава кљун одбијен. Који се појављују многе анђеле и певала наглас. Свети Дух је благословила ово место, јер је Краљица Неба и Земље ће бити овде да остану и да његов благослов.

И две особе које су добиле да не пропустите место, иако је добро познато, јер таква дебела магла покрива Свету гору, да није видео ништа, мада су многи свеће обасја на Светој гори. И да је Бог створио њеној моћи да не повредити непријатеља са блиским Воинилив града. Овај изглед Богородице - комплетна наступ у Лоурдес и Фатима, има највише епохално значење. Богородица познатих отишао хиљада исцељења душе и тела. Викар Христа, Свети Отац Папа Пије КСИИ потврдио наступ у 1957, који је обезбедио Ватикану радио на различитим језицима. И не само потврдио у 1951 за буде у заједници са Светим Духом инспирације од Бога, он је чуо речи изговорене му: "Христос је краљ Галиције (Украјина), стави егзарх грчке католичке цркве." С обзиром да није знао о било питање, а затим притисне Духа Светога да покаже ове особе. Публика је била визуелно Папа га је благословио, усвојила га је и дао егзарх Егзархат Украјину, све снимљено у папског документа. Почетком 1954 бити болестан, папа Пије КСИИ окупило тајна Сједница од кардинала ограничен број поузданих (још увек у животу) и одржао свечани поступак митрополита влада у Украјини о правном канон у складу са плановима вечни Божије промисли. Потенцијални изливе благослови Христа Краља, кога је Свети Дух је егзарх грчке католичке цркве - и објавио папа Пије КСИИ, затим снимљен у папског документа.

Кардинали нису веровали Папа се побунили одлуку о преносу власти цркве у Украјини. Кардинали су веровали да је папа направио грешку због болести, сматра да у Украјини постоји ништа достојно Бога и човека, захтевао папа да поништи своју одлуку, али је папа у Риму и не мислим. Они су одлучили да униште папа да изаберете други, који ће наставити да власт у Риму, јер је папа отров 9. октобра, 1958.Бреве уверавања од Папа Пије 12

Папа Пије 12 Ми знамо да је савршен замислити Светог, Блажене девице Марије Богородице дошао на Земљу у Украјини у Середне победу у пропаст и крај света. Ми знамо шта га је довео и дао више дају и врло су задовољни и добродошли, шта јесте, а шта ће ми смо и да имамо све и даје себе у руку. Само жалостан и тужан, да је Мајка Божија није добио одговарајућу пријем, који је изгубио ту своју слику, лице, поштовање, поштовање и хуманости.
Откривење Середне

Шта празника Середне планине ?

Године 1955, током жетве, та особа је велика препрека. Али је извукао Середне иду у свете планине. И она је отишла. Било је неколико људи. Заједно су се молили молитвом у част Богородице Бројаница и безгрешно зачеће Богородице за намере да наша сама дама жели. Ова особа је са људима на извору. И нека натприродна жељу извукао јој да оде у пећину. И она је отишла.
Веома клекнуо и молио и питао Исуса и Марије, био је да се објасни смисао планине, ове планине или донети нам добро, и да преко ње ће се постићи ?
Бо зна почетак, али не зна који ће до краја. Када човек питао, он је чуо глас или Свети Дух, или Богородице: "Рим ће бити уништен, папа ће бити убијен. И у овој планини узвишен Риму. Вера се проширила широм католичке света.
" Ја ћу ажурирати људи. Дух Истине је да се попне преко свег зла. И у овој планини окупиће људи широм света. Шта год да су били грешници, без обзира на било црно као терен, и црвени као крв, без обзира на грешници, ако оду на овој планини не само тело већ и душу, мисли, иди са вером, надом, са надом, са скромном срце, и они ће љубав и да ће бити толико велика да им запале преступе и прихватају радосно очишћење за своје грехе, као обновљена у души, то ће имати приступ опроштај грехова и велику милост Божију. На јасним Середне туге када се људи окупи и уједини, онда долази мир од Бога и љубави, и да се једно срце, једна реч, а долазе један пастир и једно стадо:
"Само ће следеће поверење разарања, која ће брод у једном од Христа на десној страни Светог Петра, када су у истини и вери Христовој."
Ова особа мисли веома тешко и боли већина разарања Рима и папе убиства, јер није јасно. Питао сам Свети Дух, Свети Дух је објаснио. Онда је чуо глас Исуса Христа, где се са великим болом каже:
"Немам ништа дошао на ову земљу и узео људско тело и страдао и умро и пролио крв. За мој следећи ме је напустио. Гази моја истина и обрт мој закон. Пало ми је вера, долазак свештеника, који су послушали Риму, признаје Христа и дарове Духа Светога извукао из бунара живе воде, и они су издали Бога и његов народ стављен ван своје светиљке на Бога нивах пред Богом. И лажљив дух оскрнављен своје црева. И дефиле њихови синови и кћери и стадо Христово, и зато циљ уништење Рима, јер газе вере и правде Божје, и убијају духовно папа, рецимо ружне речи, смејте се на њега ."

Середне Украјина -