De eerste verschijning van de Moeder van God in Seredne Openbaring van Johannes de Theoloog:

12 Hoofdstuk, 1 vers:
"En een groot teken in de hemel:. een vrouw, bekleed met de zon en de maan onder haar voeten en op haar hoofd een kroon van twaalf sterren"
21 Hoofdstuk, 2 vers:
"En ik zag de heilige stad, het nieuwe Jeruzalem, nederdalende uit de hemel, van God, toebereid als een bruid voor haar man versierd."
21 Hoofdstuk, 27 vers:
"En niet binnengaan niets is duidelijk en niemand gruwel en niet de waarheid, maar alleen degenen die geschreven is in het leven van het Lam. "
Patriarchaal kruis Openbaring Serednyanske:
Moeder van God zei:" Dat eenzame weg naar het heil in een gelukkige eeuwigheid, en er is geen andere manier zal: accepteren . deze heilige waarheid Hurry-up van alle de heilige berg, want het liet weinig tijd: duidelijk dat de tranen van je ziel oprechte spijt en berouw; wegdoen hun trotse gedachten, het uitladen van uw hart, loop niet in de zonden van de zwangere Humble Waarheid, op de mantel van de Onbevlekte Maagd Maria en verwekt . Verblijdt en jubelen in de Heer, wij moeten aanvaarden de waarheid van God, het kruis, de doop voor de cross -.. lijden, de eenzame weg van het leven Cross - overwinning op het kwaad, over zonde en over de duivel Cross -. en de almachtige kracht van God, en hij te overwinnen het kwaad van de wereld ."
Heiligen Serednyanska Bergen - Centrum voor de redding van de hele mensheid
De eerste verschijning van de Moeder van God in Seredne

Thuis  | Seredne Waarom? | Wat Seredne? | Openbaring Serednye  | Contact Informatie  |


Profetie van de gerealiseerde tweede komst van Jezus Christus in Seredne


Catechismus van de waarheid


Teken van het Heilige Kruis


Gebed

De eerste verschijning van de Moeder van God in Seredne

Moeder van God verscheen voor het eerst een eenvoudige Bruid. Het was in de liturgie in de Grieks-katholieke priester - 20 dec 1954. En de persoon die intentie bij het doen van alle behoeften van de katholieke kerk en de rozenkrans bidden. Tijdens de toewijding van haar rozenkrans kreeg ze verloren en had gezien noch de priester, noch de mensen aanwezig, en zag Serednye Hill, die licht in de wereld, en is gebleken dat de berg van God. Maagd Maria was gekleed in een witte jurk, blauwe gordel gebonden, en op zijn hoofd was een kroon van 12 sterren die schijnen op de wereld, met handen vol van genade, dat het lawaai van vliegtuigen voeren in het voorjaar in de buurt waar ze stond.

Niet alleen met haar handen zeilde genade, maar haar hele wezen. Om haar op alle stekelige als regen vallen genade van God. Moeder van God was de baas, en zijn voeten waren als Snow White. Moeder van God keek naar die persoon en een zeer trieste stem zei drie keer: "Dochter! Dochter! Dochter! Kijk wat ik wil hebben en niet iemand om ze te verspreiden voor mijn zonen en dochters van me afgewend. En dit jaar is een jubileum, dit is mijn vakantie en ik wil amnestie voor arme zondaars te maken. Dus ik ben op deze plek en ik zal het weggeven van een bron van genade, door het water en dat er vyplavaye, want hier zie ik de hele wereld van zondaars. Wie zal komen om deze heilige plaats, dit water drinken met geloof, hoop en liefde zal uw leven veranderen en verzoening te doen voor hun zonden, dan zou zwart zijn de meeste van de zonden, zoals hars en rood als bloed, hebben de meeste hadden hun zonden, als bladeren aan een boom of over zee zand, zal ik vergeef geheel uw ziel en een gezondheid en lichaam en dit zal niet vergaan als de dood komt, en de dood nabij is, als in de dagen van Noach.

Moeder van God zei tot in de geplande Dubovytsya priester te gaan vanuit het dorp naar het feest van Onze-Lieve-Vrouw heilige bron en die bron is schoon en de plaats waar de Moeder van God was om een beeld van Onze-Lieve-Vrouw zet als een teken voor mensen om mensen te laten weten waar de Maagd Maria was . Moeder van God zei alles in het geheim, zelfs niet de priester om te praten over het te verbergen, dit is de Moeder van God geëist. De visie verdwenen, en de andere persoon wist niet wat haar overkomt, overvloedige tranen overstroomd haar gezicht. leek het erop dat alle blik op haar dat ze in brand staat omdat een vuur van de liefde in haar hart, dat hij is gegroeid in de borst en de ribben bijna brak. Moeder van God zeide tot hem te verbergen in het geheim. Na de Liturgie en de persoon kwam naar de priester en zei dat de Moeder van God eiste dat het feest van Onze-Lieve-Vrouw zegenen bron. Priester dacht dat dit jubileum en moeder zei: "Ik zal denken en zeggen." De persoon die ging naar de plek waar de Moeder Gods verscheen, hoewel de plaats niet bekend is en er nooit was, knielde neer en kuste de plek waar de Moeder van God werd zijn voet en rozenkrans bidden voor de noden van de katholieke kerk voor priesters, monniken en de gehele leiding van de kerk.

Toen ze bad, de bron is erg luidruchtig, en ze besefte dat niet een normale bron, maar dit is vreemd dat de zeven gaven van de Heilige Geest en de negen vruchten van de Heilige Geest. Zoals de wind woei, de druppels van het water zou vallen, zoals parels, en zand viel, als goud. En de persoon heeft gebeden tot de Heilige Moeder van God was goed weer en dat de priester weigerde de bron te zegenen. 22/12/1954 op het feest van Onze Lieve Vrouw van de Onbevlekte Ontvangenis en de persoon ging naar de priester en vroeg nogmaals om geheiligd bron. De priester antwoordde: "Ik ga na de Liturgie;. Heb ik een boek voor de wijding van de bron. Tijdens de inzet is 16 personen als getuigen van een erewacht. Wave is mysterieus. Sky gefuseerd met de Aarde. Hele mount lichten, alsof het bedekt is met sneeuw, en sneeuw op het moment niet. Priester van Christus, de Koning, die de Moeder van God had gekozen voor een plechtige wetenschap. Elk woord drong zijn ziel als een naald en opgetild naar hemelse hoogten. Deelnemers werden overgenomen en wist niet of ze in de hemel of op aarde. De Heilige Geest Zelf sprak door de lippen priester. Heilige Geest als een duif vliegen over de hoofden van de snavel afgewezen. Verschijnen vele engelen en zong hardop. De Heilige Geest heeft gezegend deze plaats, omdat de Koningin van de Hemel en Aarde zullen hier te blijven en zijn zegen te geven.

En twee mensen die echt niet te missen de plaats, hoewel het algemeen bekend is, omdat zo'n dikke mist had betrekking op de heilige berg, dat is niet niets gezien, hoewel er vele kaarsen scheen op de heilige berg. En dat God haar macht niet gemaakt om vijanden te verwonden met nauwe Voinyliv stad. Deze verschijning van de Moeder van God - volledige verschijning in Lourdes en Fatima, de meest baanbrekende betekenis. Moeder van God bekendheid ging duizenden genezingen van de ziel en het lichaam. Plaatsvervanger van Christus, de Heilige Vader Paus Pius XII heeft dit bevestigd verschijning in 1957, die Radio Vaticaan heeft in verschillende talen. En niet alleen bevestigd in 1951 voor dat in verbondenheid met de Heilige Geest uit inspiratie van God, hoorde hij de woorden tot hem gesproken: "Christus de Koning van Galicië (Oekraïne) zet Exarch van de Grieks-katholieke Kerk." Gezien het feit dat hij niet wist over iedereen betrokken en drukte de Heilige Geest om deze persoon te tonen. Publiek is visueel paus zegende hem, heeft hem en gaf Exarch Exarchaat Oekraïne, alle opgenomen in het pauselijke document. In begin 1954 ziek zijn, paus Pius XII verzamelde geheime conclaaf van de kardinalen beperkt aantal vertrouwde (nog in zijn leven) en hield een plechtige procedure Metropolitan regering in Oekraïne op juridische canon volgens het eeuwige plan van de voorzienigheid Gods. Aankomende uitbarstingen zegenen Christus, de Koning, die door de Heilige Geest Exarch gemaakt van de Grieks-katholieke Kerk - zowel aangekondigde paus Pius XII, dan opgenomen in pauselijke documenten.

De kardinalen niet geloven dat de paus in opstand besluit om de kerkelijke autoriteiten over te dragen aan Oekraïne. De kardinalen geloofde dat de paus een vergissing als gevolg van hun ziekte gemaakt, dacht dat er in Oekraïne is niets waard God en mens, eiste de paus op zijn besluit te annuleren, maar de paus van Rome en zou niet denken. Ze besloten om de paus te vernietigen om een andere te kiezen, die aan de macht zou blijven in Rome omdat de paus gif 9 oktober 1958.Breve verzekerd paus Pius XII

We weten dat de Heilige perfecte bedenken, Gezegende Maagd Maria Moeder van God kwam naar de Aarde om Oekraïne in Seredne verlossing vernietiging en het einde van de wereld. We weten wat bracht hem, en gaf meer te geven en zijn erg blij en welkom, wat is en wat we hebben en dat we alles hebben en geef mezelf naar haar hand. Alleen bedroefd en verdrietig, dat de Moeder van God niet heeft ontvangen voor goede opvang, die zijn imago verloren hier, een persoon, respect, respect en menselijkheid.
Openbaring Seredne

Welke feestdagen Seredne berg?


In 1955, tijdens de oogst, die persoon had grote obstakels. Maar het trok Seredne gaan naar de heilige berg. En ze ging. Er waren een paar mensen. Samen hebben ze gebeden een gebed ter ere van Onze Lieve Vrouw Rozenkrans en de Onbevlekte Ontvangenis van Onze Lieve Vrouw voor de intenties dat Onze Lieve Vrouw zelf wil. Deze persoon was met mensen die aan de bron. En sommige bovennatuurlijke verlangen trok haar in te gaan op de grot. En ze ging.
De zeer knielde en bad en vroeg Jezus en Maria, was de betekenis van de berg, deze berg uit te leggen of ons goed te brengen, en dat door het zal worden bereikt?
Bo weet het begin, maar weet niet welke zal eindigen. Wanneer de persoon gevraagd, hoorde hij de stem of de Heilige Geest, of Moeder van God: "Rome zal worden vernietigd, zal de paus worden vermoord. En in deze berg verheven Rome. Faith heeft verspreid over de hele katholieke wereld. "
Ik zal updaten mensen. Geest der Waarheid heeft te klimmen over alle kwaad. En op deze berg zal verzamelen mensen over de hele wereld. Wat waren zij zondaars zijn, maakt niet uit waren zwart als pek, en rood als bloed, ongeacht de zondaars, als ze gaan op deze berg niet alleen het lichaam maar ook geest, gedachten, ga met geloof, hoop, met hoop, met een nederig hart, en zij zullen liefhebben en zullen zo groot zijn dat verbranden hun overtredingen en aanvaarden vreugdevol verzoening voor hun zonden, zoals gerestaureerd in de ziel, zullen deze toegang hebben tot vergeving van de zonden en de grote genade van God. Op heldere Seredne verdriet wanneer mensen zich verenigen en verzamelen, dan komt de vrede van God en liefde, en een van hart, een woord, en kom een ​​herder en een kudde:
"Alleen de volgende vertrouwen van vernietiging, die in een van Christus schip aan de rechterkant van St. Peter, wanneer zij in de waarheid en het geloof van Christus."
Deze persoon dacht heel hard en het pijn het grootste deel van de vernietiging van Rome en de paus van de moord, want het is niet duidelijk. Ik vroeg de Heilige Geest, de Heilige Geest uit. Toen hoorde ze de stem van Jezus Christus, waar met veel pijn zei:
"Ik heb niets kwam naar deze aarde en nam menselijk vlees en leed en stierf en vergoten bloed. Voor mijn volgende me verlaten. Vertrappen mijn waarheid en draai mijn wet. Viel mijn geloof, komende priesters die gehoorzaamd Rome, herkende de Christus en de gaven van de Heilige Geest trok uit de bron van levend water, en ze hebben verraden God en zijn mensen zetten hun lampen op God nyvah voor God. En leugengeest bezoedeld hun darmen. En een defile hun zonen en dochters en een kudde van Christus, en dus doelbewuste vernietiging van Rome, omdat ze het geloof en de gerechtigheid van God vertrappen, en geestelijk dood de paus, zeggen slechte woorden, lachen naar hem. "

Ukraine Seredne -