lietuviu Shqipe in English in English in English in English العربية Български Ngôn ngữ Catalan हिन्दी Nederlands Ελληνικά Dansk Eesti Ισραηλινή γλώσσα Bahasa Indonesia Espanol Italiano 中文 韩国 韩国 Latviesu Venezuela
     
Malti Deutsch Osterreich Polski Portugues Brasil Русский Roman Српски Slovensky Slovenski 泰国 Turkce Magyar Українська Filipino Suomi Argentina Francais Hrvatski Cestina Svenska 日本

Ensiesiintymisen Äiti Jumalan Seredne Johanneksen ilmestys Teologi:

12 luvun, 1 jakeessa:
"Ja hyvä merkki ilmestyi taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla ja hänen päässään kruunu kaksitoista tähteä."
21 luvun, 2 jakeessa:
"Ja minä Johannes näin pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, joka laskeutui alas taivaasta Jumalan luota, valmistettuna niinkuin morsian kaunistettu sulhasta varten."
21 luvun, 27 jakeessa:
"Ja älä anna sen mikään ei ole selvää eikä kukaan tehnyt kauhistus eikä totuus, vaan ainoastaan ​​niistä kirjoitetaan elämän Karitsan. "
Patriarkan rajat Ilmestyskirja Serednyanske:
Jumalan Äiti sanoi:" Tuo yksinäinen tie pelastukseen onnellinen ikuisuuden, eikä ole mitään muuta keinoa ei: hyväksyä Tämä pyhä totuus. Vauhtia kaikki pyhälle vuorelle, se jätti vähän aikaa: selkeä kyyneleet sielusi vilpittömän pahoillani ja parannukseen; ahmia niiden ylpeitä ajatuksia, purkaa sydäntäsi, älä kulje synnit raskaana Humble Truth, laita viitan Immaculate Neitsyt Mariaa ja suunniteltu Iloitkaa ja riemuita Herrassa. Meidän täytyy hyväksyä Jumalan totuus, risti, kaste. For rajat - kärsimystä, yksinäinen tie elämän. Risti - voitto pahasta, synnistä ja yli piru. Risti - ja kaikkivaltias Jumalan, ja hän voittaa maailman pahuuden . "
Serednyanska pyhä vuori - keskus pelastuksen koko ihmiskunnalle
Ensiesiintymisen Äiti Jumalan Seredne

Koti  | Seredne Miksi? | Mikä Seredne? | Ilmestyskirja Serednye  | Yhteystiedot  |


Profetia toteutuu Jeesuksen toisen tulemuksen Kristuksen Seredne


Katekismus ja totuus


Kirjoita Pyhän Ristin


Rukous

Ensiesiintymisen Äiti Jumalan Seredne

Äiti Jumala ilmestyi ensimmäisen kerran yksinkertainen Bride. Se oli liturgia Kreikan katolisen papin - 20. joulukuuta 1954. Ja henkilö aikomus tehdä kaikki tarpeet katolisen kirkon ja rukous rukoilla. Aikana omistautumista Hänen rukous hän katosi ja oli nähnyt eikä pappi eikä ihmisiä läsnä, ja näin Serednye mäki valot maailman ja ovat paljastaneet Jumalan vuorella. Neitsyt Maria oli pukeutunut valkoinen mekko, sininen vyö sidottu, ja hänen päässään oli kruunu 12 tähteä että paistaa maailma, kädet täynnä armoa, että melu suihkukoneet purjehti keväällä lähellä, jossa hän seisoi.

Ei vain kädet purjehti armoa, vaan koko hänen toistaiseksi. Noin häntä lainkaan piikikäs kuten sateen jumalan armosta. Jumalan Äiti oli pomo, ja hänen jalkansa olivat kuin Snow White. Jumalan Äiti katsoi, että henkilö ja hyvin surullinen ääni sanoi kolme kertaa: "tytär! Tytär! Tytär! Katso kuin minä ota eikä ole ketään, jakaa niitä minun pojat ja tyttäret ovat kääntyneet pois minua. Ja tänä vuonna on vuosipäivä, tämä on minun loma ja haluaisin tehdä armahtaa köyhiä syntisiä. Siksi tässä paikassa minä jään ja annan armon kautta tämän lähteen vesi virtaa täällä, koska täällä näen koko maailman syntisiä. Kuka tulee tähän pyhään paikkaan, juoda tämä vesi usko, toivo ja rakkaus muuttaa elämäsi ja sovituksen synneistään, niin suurin osa olisi musta pois synnit, kuten hartsi ja punainen kuin veri, useimmat ovat olleet heidän syntinsä, kuten lehdet puussa tai merenhiekkaa minä annan anteeksi kaikki sinun sielusi ja terveys-ja elin ja se ei huku, kun kuolema tulee, ja kuolema on lähellä, kuten Nooan päivinä.

Jumalan Äiti sanoi mennä aikataulun Dubovytsya pappi kylän juhlaa Our Lady pyhitetty lähde ja että lähde on puhdas ja paikka, jossa Jumalan Äiti oli saada patsas of Our Lady merkiksi ihmisille antaa ihmisten tietää, missä Neitsyt Maria oli . Jumalan Äiti sanoi piilottaa salassa, ei edes pappi puhua, että tämä on Jumalan Äiti vaati. Visio katosi, ja toinen henkilö ei tiedä, mitä hänelle tapahtuu, runsas kyyneleet tulvivat hänen kasvonsa. tuntui, että kaikki näyttää hänen päällensä, että hän on tulessa, koska tulen rakkaus täytti hänen sydämensä, että se on kasvanut rinta ja kylkiluut melkein murtui. Jumalan Äiti sanoi piilottaa sitä salaa. Kun liturgia ja henkilö tuli pappi ja sanoi, että Jumalan Äiti vaati, että juhla of Our Lady siunata lähde. Pappi ajatteli tätä vuosipäivää ja äiti sanoi: "Minä ajatella ja sanoa." Henkilö meni paikkaan, jossa Jumalanäiti ilmestyi, vaikka paikka ei ole tiedossa eikä ole koskaan ollut, polvistui ja suuteli jossa Jumalanäiti tuli hänen jalka ja ruusutarha rukoilee tarpeisiin katolisen kirkon pappien, munkkien ja koko johdon kirkon.

Kun hän rukoili, että lähde on hyvin meluisa ja hän ymmärsi, että ei normaali lähde, mutta kummallista, että tämä on seitsemän lahjoja Pyhän Hengen ja yhdeksän hedelmät Pyhän Hengen. Koska tuuli puhalsi, vesipisaran tippuminen se, kuten helmet, ja hiekka laski kultaa. Ja henkilö on rukoillut Pyhän Jumalan äiti oli hyvä sää ja pappi vihki tähän lähteeseen. 22 joulukuu 1954 annetun juhla Our Lady of Synnittömän sikiämisen päivä ja henkilö meni pappi ja kysyi uudelleen pyhittää tämä lähde. Pappi vastasi: "Minä menen jälkeen Liturgy;. Olen valmis kirja vihkimisen lähde. Vuonna omistautuminen oli 16 henkilöä todistajina kunniavartio. Wave oli salaperäinen. Sky yhdistettiin Earth. Koko asentaa valot, ikään kuin lumen peitossa, ja lumi oli tuolloin ole. Pappi Kristuksen kuningas, jonka äiti Jumala oli valinnut juhlallinen tiede. Jokainen sana tunkeutui hänen sielunsa kuin neula ja nostettu taivaallisiin korkeuksiin. Osallistujat olivat haltuun ja ei tiedä, ovatko ne taivaassa tai maan päällä. Pyhä Henki itse puhui kautta huulet pappi. Pyhän Hengen niinkuin kyyhkysen alla ohitse nokka kääntyi alas. Esiintyy monia enkeleitä ja lauloi ääneen. Pyhä Henki on siunannut tätä paikkaa, koska kuningatar Taivas ja maa on tullut jäädäkseen ja antaa siunauksensa.

Ja kaksi ihmistä, jotka saivat ei jää paikkaa, vaikka se oli hyvin tiedossa, koska tällainen paksu sumu kattaa pyhän vuoren, joka ei nähnyt mitään, vaikka monet kynttilät loisti pyhällä vuorella. Ja Jumala teki hänen valtansa ei loukata vihollisia lähellä Voinyliv kaupunki. Tämä ulkonäkö Jumalan Äiti - täydellinen ulkonäkö Lourdes ja Fatima on eniten käänteentekevä merkitys. Äiti Jumalan maine meni tuhansia parantumisia sielun ja ruumiin. Vicar Kristuksen Pyhä Isä paavi Pius XII vahvisti tämän näköisiä vuonna 1957, joka on tarjonnut Vatikaanin radio eri kielillä. Eikä vain vahvisti vuonna 1951 siitä, että unioniin Pyhän Hengen Jumalan inspiraatiota, hän kuuli sanoja hänelle: "Kristus kuningas Galician (Ukraina) saattaa Exarch Kreikan katolisen kirkon." Koska hän ei tiedä kukaan kyseessä sitten painetaan Pyhä Henki näyttää tälle henkilölle. Yleisö oli visuaalisesti Paavi siunasi hänet, antoi hänelle ja antoi Exarch eksarkaatti Ukraina, kaikki kirjataan paavin asiakirja. Alkuvuodesta 1954 pahoinvointi, paavi Pius XII kerätä salaisia konklaavi ja kardinaalit rajoitettu määrä luotettu (vielä elämässään) ja pidetään juhlallinen menettely metropolialueen hallitus Ukrainan oikeudellista kaanonin mukaan ikuisen suunnitelmia Jumalan kaitselmus. Tulevaisuutta tunteenpurkaukset siunata Kristus kuningas, jonka Pyhä Henki teki Exarch Kreikan katolisen kirkon - sekä ilmoitti paavi Pius XII, sitten kirjattu paavin asiakirja.

Kardinaalit eivät usko paavi kapinoi päätös siirtää kirkon viranomaiset Ukrainalle. Cardinals mielestä paavi teki virheen takia sairaus, ajattelin, että Ukraina ei ole mitään syytä Jumalan ja ihmisen vaati paavia perumaan päätöksensä, mutta paavi Rooman ja ette usko. He päättivät tuhota paavi valita toinen, joka jatkaisi vallan Roomassa koska paavi myrkkyä 09 lokakuu 1958.Breve varma Pius XII

Papa Pius XII Tiedämme, että Immaculate kuvitella Saint Neitsyt Marian Jumalan äiti tuli maailmaan Ukraina Seredne paeta ennen tuhoa ja maailman loppu. Tiedämme mitä toi hänet, ja antoi enemmän antaa ja ovat erittäin tyytyväisiä ja tyytyväisiä, mikä on ja mitä meillä on ja että olemme kaikki ja antaa itselleni aikaa kätensä. Vain murehti ja surullista, että Jumalanäiti ei ole saanut asianmukaista vastaanottoa, joka menetti sen kuva täällä, henkilö, kunnioittaa, kunnioittaa ja ihmiskuntaa.
Ilmestyskirja Seredne

Mikä loma Seredne vuori?


Vuonna 1955 sadonkorjuun aikaan, että henkilö oli suuri esteitä. Mutta se veti Seredne mennä pyhälle vuorelle. Ja hän meni. Siellä oli muutamia ihmisiä. Yhdessä he rukoilivat rukouksen kunniaksi Our Lady Rosary ja tahraton sikiäminen of Our Lady varten aikomuksista Our Lady itse haluaa. Tämä henkilö oli ihmisten kanssa lähde. Ja jotkut yliluonnollinen halu veti häntä menemään luolaan. Ja hän meni.
Hyvin polvistui ja rukoili ja pyysi Jeesuksen ja Maria, oli selittää merkitys vuorella, ja tämä vuori tai tuo meille hyvää, ja että sen kautta tulee toteutua?
Bo tietää alussa, mutta ei tiedä mikä päättyy. Kun henkilö kysyi, hän kuuli äänen tai Pyhä Henki tai Jumalan äiti: "Rooman tuhotaan, Paavi tulee murhattiin. Ja tällä vuorella ylennetään Roomassa. Usko on levinnyt ympäri katolista maailmaa.
" Aion päivittää ihmisiä. Totuuden Henki on kiivetä yli kaiken pahan. Ja tällä vuorella kokoaa ihmisiä ympäri maailmaa. Mitä olivat ne ovat syntisiä, ei väliä oli musta kuin piki, ja punainen kuin veri, riippumatta syntisiä, jos ne menevät tällä vuorella ei vain ruumiin vaan myös sielun, ajatukset, mennä usko, toivo, toivon, nöyrin sydän, ja he rakastavat ja on niin suuri että polttaa heidän rikkomuksensa ja hyväksy iloisesti sovituksen synneistään, kuten restauroitu sielu, nämä pääsevät syntien anteeksiantamus ja suuri Jumalan armoa. Selkeisiin Seredne surua kun ihmiset kokoontuvat ja yhdistää, sitten tulee Jumalan rauha ja rakkaus, ja olla yksi sydän, yksi sana, ja tulee yksi paimen ja yksi lauma:
"Vain seuraavat luottamuksen tuhoutuminen, joka aluksen yhden Kristuksen oikealla puolella St. Peter, kun he totuudessa ja uskossa Kristuksen."
Tämä henkilö ajatteli kovasti ja se satuttaa eniten tuhoutumisen Rooman ja paavin murhasta, koska ei ole selvää. Kysyin Pyhä Henki, Pyhä Henki on selitetty. Sitten hän kuuli äänen Jeesuksen Kristuksen, jossa on suurta tuskaa sanoi:
"Minulla ei ole mitään tuli tänne maan päälle ja otti ihmislihaa ja kärsi ja kuoli ja vuodattanut verta. Minun seuraavan jätti minut. Talloa totuuteni ja kierrä lakini. Fell uskoni, tulossa pappeja, jotka tottelivat Rooman tunnustettu Kristus ja lahjoja Pyhän Hengen hyödynsivät hyvin elävän veden, ja he ovat pettäneet Jumalan ja hänen kansansa sammuttamaan lamppua Jumala nyvah Jumalan edessä. Ja makaa henki raiskanneet heidän suoliston. Ja saastuttavat heidän poikansa ja tyttärensä ja parvi Kristuksen, ja näin ollen tarkoitettu tuhoaminen Roomassa, koska he tallaavat uskon ja Jumalan vanhurskauden, ja tappaa paavi hengellisesti, sano pahaa sanaa, nauraa hänelle. "

Ukraina Seredne -